Zatekao devojku sa svojom majkom: OBE ih ubio, pa presudio sebi, a onda je komšija otkrio užasnu tajnu

Krvoproliće u kući šokiralo je ceo kraj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/KarenFlanagan/StaceyKnell

Ken Flanegan iz Njutonebija u Severnoj Irskoj ubio je prošle nedelje prvo svoju majku Karen (50, na slici levo), a onda i devojku Stejsi Knel (30, na slici desno). Na kraju je presudio i sebi.

Policija je na licu mesta zatekla užasan prizor i potoke krvi, a onda je klupko počelo da se odmotava.

Dok familiji i prijateljima ništa nije bilo jasno zašto se poslovično mirni i veoma pametni Ken odlučio na tako monstruozan čin, neki ljudi iz komšiluka znali su malo više od očekivanog.

Ken Flanegan navodno je dan pred ubistva i samoubistvo zatekao svoju majku sa lepom Stejsi i tu mu je pao mrak na oči. Očekujući da u jednom momentu i zaprosi Stejsi, Ken nije mogao da podnese činjenicu da mu je majka spavala s njom i da je uopšte biseksualka. 

Tu je očito smislio šta je jedino moguće da uradi. Došao je kući i kuhinjskim nožem ubo je majku Karen dva puta nožem u telo. Ona je počela da vrišti što su čule neke komšije.

Ken je, kažu komšije, bio jako miran i fin momak kome je izgleda prekipelo kad je otkrio sve, Foto: Facebook printscreen/KarenFlanegan

“Vikala je ‘umirem, umirem, ubio me sin’. Potom je nastupila grozna tišina”, rekao je Morti MekMilen, jedan od najbližih komšija Flaneganovih.

To što je nastupila tišina bio je zapravo odlazak Kena u Stejsinu kuću gde je ubio i nju. Potom je tamo izvršio samoubistvo.

Dok policija pokušava da formira zaključak o tragediji, iz komšiluka Flaneganovih dopiru nove informacije. Jedna od njih, prilično pouzdana je da je Karen Flanegan pristupila prošle godine nekoj sekti u koju je ubacila i Stejsi a da to Ken nije znao.

“Svuda su išle zajedno kad je Ken radio. Nekoliko puta sam mu skrenuo pažnju da se tu nešto čudno dešava između dve žene, ali mi se smejao u lice i govorio da previše gledam filmove. Nekoliko dana pred ovaj događaj, video sam da se grle njih dve na kućnom pragu Karen, kao i da ju je Stejsi dodirnula po zadnjici. Jadan momak”, rekao je jedan od najbližih komšija za medije iz Belfasta, uz želju da ostane anoniman.

Sestrin svekar joj skuvao čaj, pa je ODVUKAO u KREVET, a zbog ovoga je sada u paklu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Gospođu Karen za premijerku pod hitno. Kako bi se u buduće ovakvi odnosi smatrali normalnim . U tom slučaju ne bi bilo ovakvih problema . Jadne žene šta su sve morle da pretrpe !

    Odgovori

Ostavite komentar