Sestrin svekar joj skuvao čaj, pa je ODVUKAO u KREVET, a zbog ovoga je sada u paklu

Žrtva je udovica, majka troje dece

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Udovica, majka troje dece, iz indijske države Utar Pradeš, podnela je tužbu protiv svekra svoje sestre zbog seksualnog zlostavljanja i pokušaja ubistva.

Kako tvrdi, 55-godišnji muškarac ju je više puta silovao tako što bi joj prethodno stavljao sedative u čaj, a kada bi se onesvestila, odvukao bi je u krevet.

On je potom snimao njihov seksualni čin, a potom ju je ucenjivao snimkom, govorivši da će ga svima pokazati ukoliko bilo kome progovori, piše Times of India.

Trudnica otkrila da je muž vara, pa mu se brutalno osvetila: Onesposobila ga za ceo život! (VIDEO)

Nesrećna žena (32) takođe ga je optužila da je u februaru ove godine pokušao da je živu zapali, ali je nekim čudom uspela da pobegne, nakon čega ga je prijavila.

Neverovatno je pritom to da je dotični muškarac optužen samo zbog kršenja mira, a nakon što je bila uporna i zatražila pomoć u tužilaštvu, protiv zlostavljača će biti proširena optužnica.

Jedan od policajaca izjavio je za lokalne medije da bi na teret moglo da mu bude stavljeno krivično delo davanja opojnih droga, zatim silovanje, nanošenje povreda, zastrašivanje i pokušaj ubistva.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar