SUDBINA

Dino Merlin je radio u FABRICI, a onda ga je ČUO suprug Hanke Paldum: Ko zna šta bi sa mnom bilo

Već je želeo da odustane od svog sna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot YouTube

Pevač Dino Merlin danas je veoma popularan, a njegove pesme mogu se čuti na gotovo svakom koraku. Ipak, nije oduvek bilo tako.

Dino Merlin prvi put progovorio o TEŠKOJ BOLESTI: Nisu me zanimali ni život, ni smrt, bio sam kao biljka

Naime, roditelji ga u mladosti nisu podržali u nameri da se bavi muzikom i pisanjem pesama, pa je tako radio teške fizičke poslove, a u fabriku ležajeva išao je u treću smenu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Upornošću i vrednim radom uspeo je da uštedi nešto novca od kog je mogao da snimi pet pesama, ali to nije bilo dovoljno za ceo album. Kako ni diskografska kuća u njemu nije prepoznala potencijal, do saradnje nije došlo, piše Kurir.

PEVA I PLAČE: Dino Merlin sa knedlom u grlu uputio Balaševiću poslednji pozdrav (VIDEO)

Tada je bio na korak da odustane od svog cilja, a onda je sudbina umešala svoje prste.

Jednom prilikom ga je u studiju čuo producent Murafid Brkić, suprug pevačice Hanke Paldum, i oduševljen njegovim talentom odmah ga pozvao u svoju kuću, piše pomenuti medij.

Kako se dalje navodi, on je Hanki rekao da im donese rakiju, a Dinu saopštio da će njegov CD izdati u tiražu od 50.000 primeraka.

NEOBIČNA priča krije se iza Cecinog hita Beograd: Zbog rata je Dino Merlin doneo OVU odluku (VIDEO)

Jednom prilikom i sam Merlin je rekao da ne zna šta bi bilo sa njim da tada slučajno nije sreo Murafida.

“Ko zna… Možda bih nastavio da radim u fabrici ležajeva. Sigurno ne bih, budući da je reč o još jednoj u nizu fabrika uništenih nemarom vlasti i države. Ne razmišljam previše o tome, ali ne zato što je moj život pre muzike period koji želim da zaboravim. I u mom, kao i u vašem životu, postoje trenuci koji su manje dragi, za koje bismo voleli da je naše životno iskustvo siromašnije, ali ne bih ih menjao ili zaboravio jer svaki taj tren učinio me je onakvim kakav sam danas”, rekao je Dino Merlin svojevremeno, piše Kurir.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar