Majka Tare Simov šokirala izjavom: Dobijam preteće PORUKE iz IVANINOG salona!

Miroslava demantovala da je bila u zatvoru 20 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube/ ZadrugaOfficisl

Mlada Tara Simov našla se u centru skandala kada je uplovila u vezu sa oženjenim reperom Nenadom Aleksićem Ša.

U jednom izlaganju, Tara je spomenula i da je njena majka Miroslava bila na robiji 20 godina, a sada se oglasila i ona pa ovo demantovala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ona je to rekla u afektu da bi se odbranila od one žene koja je mrzi (prim. aut. Nadice)”, počela je Miroslava i nastavila:

Foto: Printscreen/Youtube

“Demantujem to što je Tara izjavila, imate vi tamo u “Zadruzi” mnogo njih koji imaju godine i godine robije, pa pitajte njih, nemojte da zovete mene. Moguće je da sam napravila neko prekršajno delo, prošla na crveno. Ostalo demantujem, to može da se proveri”. Ona nije želela jasno da odgovori, pa je promenila temu i spomenula napad Anđele Veštice na Taru kada joj je bilo samo 15 godina.

“Još nekoga čeka robija, znate vi to vrlo dobro. Tako je, Anđelu prvo čeka završetak suđenje pa robija. A vi zovete mene da me pitate za robiju i da kopate po mom životu. Ja iza sebe imama dva braka i dvoje dece, kao i muzičku karijeru, a vi zovite nekog drugog”, dodala je majka Tare Simov, a potom šokirala izjavom.

Foto: Youtube/Prinscreen

“Zovite ženu od onog, iz njenog salona mi Krunićka i Veštica šalju preteće poruke. Ne pitate me koliko mi prete i kako sam”, rekla je Miroslava i za kraj dodala:

“Piše se da spremam nekakvu svadbu? Ko još sprema svadbu za nekoga ko je oženjen? Je l’ vam ja delujem ako neko ko se time bavi? Ništa ja ne spremam”.



Izvor: Objektiv.rs, Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar