Psiholog za Objektiv o ponašanju JK u Zvezdama Granda: MOBINGUJE takmičare, uživa u tuđim SUZAMA

Vanja je diskvalifikovana, a psiholog kaže da u šou programu sede članovi žirija moberi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA Images,Printscreen

Pre tri dana je Vanja Knežević diskvalifikovana iz „Zvezda Granda”, zato što je podelila objave sa uvredama na račun Jelene Karleuše.

Ipak, plamen na društvenim mrežama ne prestaje da gori, pogotovo na Instagram profilu JK, koja je prvo odlučila da se neće baviti „nebitnim ljudima”, a zatim je nastavila sa uvredljivim objavama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Objektiv je stupio u kontakt sa Vanjom Knežević.

“Jelena mi se javila pre dva dana i saopštila da ću biti diskvalifikovana, a nakon toga me je blokirala. Sutradan su me zvali ljudi iz produkcije i saopštili odluku. Neću se prijaviti sledeće godine u „Zvezde Granda”, ali svakako da neću odustati od pevanja. Možda ću za nekoliko godina probati u nekom novom takmičenju, ali o tom potom”, rekla je Vanja za štampano izdanje Objektiva.

Foto: KCN

U nameri da čujemo stručno mišljenje pozvali smo psihologa Radomira Čolakovića.

Jelena Karleuša je BOMBA, ali na Instagramu! Evo kako ZAISTA izgleda pevačica bez fotošopa (FOTO)

“Taj odnos prema talentima je jedna vrsta mobinga – psihičkog maltretiranja. Ta ekipa funkcioniše upravo po šemi mobinga. Biraju žrtvu i na sve načine je degradiraju, omalovažavaju. U tome
nalaze zadovoljstvo kao i svaki mober. Audicija je idealna prilika za mobere da zadovolje morbidnu potrebu za afirmacijom svoje ličnosti po svaku cenu. Uživaju u tuđim suzama. Kada bi suze kandidata mogle da govore, videli bi da ta situacija više govori o osobama koje ocenjuju mlade i talentovane ljude”, rekao je prof. dr Čolaković.

Foto: Objektiv.rs

Piše: Lola Stojanović



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (8)

  1. naravno ovo stvorenje u nama izaziva osecanje mrznje koje ne izazivaju ni naši neprijatelji . Sve je ova zasluzila. Ako ste slepi proguglajte da vidite uvrede vernika, tudje dece nepoznate i kletve tolike da nije zasluzuila da hoda zemljom Srbijom I moleban progonitelja prognanima je dovoljan da je gnev prognanihpostavi na pravo mesto.fuj..Ako je neko lud mesto mu je u ludnici. JK9 jedoveo nije zasluzio ništa boolje u kući od ove. ..... .

    Odgovori
  2. ima decu treba da pazi sta radi jer se to VRATI . Ali baš uvek. Na žalost na nedužnima koji naslede karmu kao i sve ostalo nekretnine, sramotu, ponos i sta već ko svojima ostavi u nasledje. Sramota je ...........................................

    Odgovori
  3. Koji su oni BLAM i glupo je trositi reci zbog njih, ali....oni su u ziriju zbog sebe, svojih licnih, frustriranih i rijaliti razloga, ali pre svega novca! Pokazivanje pojedinih delova tela, igranje/podrhtavanje, selfiji, koriscenje telefona, dok takmicari pevaju, je sta, ako ne neizivljenost i narcisodna strana vecine clanova? A, da su samo prosli pored zgrade pedagoske akademije, imali bi malo pedagoskog pristupa prema mladima, deci, kojoj su, mozda i uzori!

    Odgovori

Ostavite komentar