Svet se smeje Albancima: Uložili 85.000.000 u stadion – dve godine kasnije pronašli kobnu grešku! (VIDEO)

Nestvarno, ali Albanci toliko ne znaju o fudbalu, da se uopšte nije vodilo računa o prirodnom svetlu jer je jedan deo terena zbog tribina i ovog ogromnog solitera stalno u senci

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Gent SHKULLAKU/AFP/Profimedia

Neverovatna i krajnje bizarna priča stiže nam iz Albanije, a tiče se velelepnog stadiona “Er Albanija”, izgrađenog pre dve godine za 85.000.000 evra, a na kom Englezi gostuju u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Stanje terena koji je koštao više stotina hiljada evra pogoršavalo se iz dana u dan, a nedavno je utvrđeno da je razlog za to – nedovoljno sunčeve svetlosti, a sve zbog kobne greške koju su arhitekti stadiona napravile prilikom projektovanja, piše engleski “Tajms”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nestvarno, ali Albanci toliko ne znaju o fudbalu, da se uopšte nije vodilo računa o prirodnom svetlu jer je jedan deo terena zbog tribina i ovog ogromnog solitera stalno u senci.

Foto: Gent SHKULLAKU/AFP/Profimedia

Zbog toga su Albanci pozvali eksperte iz Velsa kako bi popravili stanje terena uoči važne utakmice u kvalifikacijama.

Nezvanično, već su postavljena posebna “veštačka svetla” kako bi se situacija spasila koliko se spasiti može.

Podsetimo, ovaj stadion bio je domaćin i na utakmici Tirane i Crvene zvezde, koju je srpski šampion rešio u svoju korist rezultatom 0:1 golom Tomanea.

Bilo kako bilo, zbog pisanja britanskog Tajmsa, Albanci su sada na stubu srama, jer, realno, pokazali su da fudbal i nije baš za njih…

Bivši reprezentativac za Objektiv: Pantelić i Lazetić nisu stručni! Savez treba očistiti od vrha do dna!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar