Svi se sećate kada se ONESVESTILA u studiju: Bila je narodna POSLANICA, a evo kako izgleda danas (FOTO)

Kasnije joj je ovaj snimak bio smešan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

Voditeljka Sanja Nikolić je ostala upamćena po tome što je pala u nesvest pre nešto više od deceniju, u toku programa uživo. Naime, voditeljka je tada u dnevniku najavljivala Halo Pink, na ružičastoj televiziji.

Ona je rekla da kada sada vidi taj pad, veoma joj je smešan. Sanja je istakla da iako te stvari nisu poželjne, ipak se dešavaju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Eto meni se desilo da se onesvestim po čemu su me zapamtili. Sreća pa su stasale nove generacije i malo njih zna da sam ja u pitanju i ako vide snimak”, ispričala je Sanja koja je sa televizije prešla u Skupštinu i postala narodni poslanik. Na novom poslu ostala je tri i po godine, što je takođe bio javni poziv, a do skupštinske fotelje došla je preko novinarskog angažmana.

Foto: Printscreen/ Instagram

Po završetku poslaničkog mandata Sanja je bila savetnik ministra rada, a nakon toga uhlebljenje je pronašla u sekretarijatu za migracije, što smatra privremenim pozivom.

“Svaki posao ima mane i prednosti. Novinarstvo je drugačije od drugih zanimanja i uđe ti pod kožu koliko god nekada bilo teško. Prepoznajem šta ima mesa i to me vuče. Volim televiziju i kameru jer tu pronalazim i kreativnost koju moja ličnost izuzetno podržava”, otkriva Sanja, koja danas izgleda potpuno drugačije.

Foto: Printscreen/ Youtube

U video prilogu u nastavku, prisetite se Sanjinog neprijatnog trenutka u emisiji uživo.

Voditeljka ponovo ŠOKIRALA Srbiju! Jovana Jeremić progovorila o SILOVANJU: “Problem su žene…”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar