Voditeljka ponovo ŠOKIRALA Srbiju! Jovana Jeremić progovorila o SILOVANJU: “Problem su žene…”

Jovana je otkrila da se i ona, na početku karijere, susretala sa nepristojnim ponudama, a ona tvrdi da tema o Aleksiću nije usamnjen slučaj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji “Hepi”, Jovana Jeremić, osvrnula se na slučaj profesora i vlasnimka škole glume, Miroslava Miku Aleksića ko je glumica i učenica Milena Radulović optužila za silovanje, a glumica Iva Ilinčić za seksualno uznemiravanje.

Jovana je otkrila da se i ona, na početku karijere, susretala sa nepristojnim ponudama, a ona tvrdi da tema o Aleksiću nije usamnjen slučaj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
– Vrlo je važno da se o ovoj temi priča jer Mika Aleksić nije usamljeni slučaj. Sve žene koje se bave javnim poslom su prošle kroz neki vid ili pokušaj seksualnog iskorišćavanja. Mogu da krenem od sebe, ali bolje da ja ne pričam svoje priče jer ne volim da glumim žrtvu! Ja sam pobednik i heroina svog života! – rekla je voditeljka.

Jovana je istakla da se druži sa pojedinim elitnim prostitutkama i starletama, pa je otkrila zbog čega potencira priču protiv najstarijeg zanata u nekim branšama.

Jovana Jeremić POPLJUVALA koleginice: Ima facu k’o TELE kada postavlja neko ozbiljno pitanje

– Govorim javno o elitnoj prostituciji jer je ima previše. Tijana Ajfon nije problematična za društvo, problem su te žene u politici, sudstvu, medicini, koje prodaju svoje telo ne za pare, nego za uslugu – da budu postavljene na visoku poziciju u ovoj zemlji, a pritom nemaju pojma o čemu treba da pričaju kada dođu tu! Takve žene moraju da se zaustave – rekla je Jovana.

– U početku karijere je bilo toliko nepristojnih ponuda da je to neverovatno. Nepristojnim ponudama sam rekla “ne”, to nije bio moj put. Moramo kao društvo da se borimo protiv toga – ispričala je voditeljka.

Cela Srbija gleda ovaj snimak Jovane Jeremić: Voditeljka uhvaćena u do sada neviđenim pozama (VIDEO)

– Da se pojavi neki dripac koji mojoj ćerki traži nepristojne usluge, pa ja bih ga odrobijala! Zbog toga bih volela da mi Milena Radulović bude gost i otkrije sve detalje njenog užasnog iskustva. Jer ja sam imala mnogo težak život i prošla sam možda i gore stvari i zaključila da je strašno kada muškarci koriste nemoć jedne žene. Takve muškarce bih kastrirala – zaključila je Jovana.



Izvor: Alo

Komentari (4)

  1. Ova mlada zena se totalno pogubila u svojim ambicijama koje su I ne realne I ne utemeljene nit znanja nit obrazovanja. Nadam se da nece postati uzor mladim devojkama, mislim da nije dobra majka , cerka, supruga. Sedi u studiu od jutra do veceri od vesti do rijalitija. Uzas blagi a tek njeni hvalospevi o sebi zao mi je al menjam kanal kad je vidim.

    Odgovori
  2. Balkan ja bih voleo da znam jesi musko ili zensko.Po mojoj proceni si zensko, jer si stavila nik Balkan aludirajuci verovatno na "zatucane balkance". Stavi drugi put nik Srbija da te bolje razumemo sta hoces.

    Odgovori
  3. Jovana ima neku muku.Preterana ambicija i ne bas veliko obrazovanje ucinile su je agresivnom i po nekada neuracunljivom za posao koji radi.Sve je uradila da bi uspela, postala politicarka, novinarka i supruga politicara i sada ima ambiciju da svojim ``novinarstvom`` deli pravdu i postavlja sebi vazne funkcionere na visoka mesta da bi joj bili od koristi.Ona i``fikus`` pored nje, sebi daju za pravo da javno savetuju vlast da je ministarka Irena Vujovic cudo od pameti (nema nikakve kvalifikacije za posao koji obavlja, niti skolu, osim skole Mice Jovanovica) ili sada izbor Direktora policije.Ona zna ko je najbolji.Sramota bre.Dovodi samo ``istomisljenike`` te svoim krestavim i neprimernim glasom namece stavove koji nisu bas ok.Treba joj neko saopstiti da nema talenta za to sto radi.

    Odgovori

Ostavite komentar