Danijel ubacio silikonske perle u polni organ i potrošio 540.000 DINARA! Šta mislite, da li je pomoglo?

Nije žalio pare kako bi zadovoljio partnere

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Instagram/dxnxxl.gvr

Tatu umetnik Danijel Garsija Mandoza iz Kuernavake Moreljos (Meksiko) opsednut je tetovažama, a zainteresovao se za to još dok je bio dete od pet godina.

Prvi put se tetovirao sa 18 godina i od tada, konstatno ih ređa na svom telu, tako da ih sada ima više od 160, a 75 odsto njegove kože je prekriveno omiljenim umetničkim zahvatima. Takođe ima i 19 pirsinga.

Osim različitih modifikacija na telu, jedan od njegovih najbolnijih poduhvata bio je genitalni implantat, kako bi povećao zadovoljstvo svojih partnera prilikom seksualnih odnosa. Ubacio je silikonske bisere u svoj penis, a sve ovo koštalo ga je 4.000 funti (oko 540.000 dinara).

Cimeru zbog LAJKOVA odsekao polni organ, a onda je učinio još goru stvar – i policajcima se sve smučilo

Ove perlice veličine su 8 milimetara i čine penis takvim da ostane čvrst, čak i kada nema prirodnu erekciju.

“Proces umetanja silikonskih bisera u penis trajao je dva meseca. Lično neću osečati zadovoljstvo prilikom seksualnog odnosa, ali će ga osećati moji partneri”, rekao je kontroverzni Meksikanac.

Danijel je otvorio i sopstveni studio za tetoviranje i do danas je istetovirao više od 190 ljudi. Ne krije da i sam uživa u tetovažama, što je i te kako vidljivo.

“Čak 75 odsto mog tela je prekriveno tetovažama. Postoje neke koje su mi posebno drage i koje se nalazu tu pored srca, kao što su rođendani mojih roditelja, inicijali moje ćerke i tri srca pored kapka koja predstavljaju moju baku, majku i ćerku”, rekao je Danijel, prenosi britanski Metro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? ????í? ? (@dxnxxl.gvr)

Kaže da je uradio svakakve tetovaže, pirsinge i implantante (pročitali ste ovaj sa penisom). Tetovirao je takođe i beonjače oba oko učinivši ih crnim, ali jedna tetovaža mu je bila posebno bolna.

“Najbolnija tetovaža i ona koja je najduže trajala jeste fraza na mojim rebrima koja glasi “ništa me večno ne boli“. Za nju smatram da me definitvno opisuje”, dodao je on.

Osim što je izuzetno preoznatljiv tatu majstor, neke potencijalne mušterije ipak odbija njegov izgled.

Prekrio tetovaže zbog devojke, pa čak i one sa lica: Njena reakcija zaprepastila je sve (VIDEO)

“Mnogi su mi rekli da izgledam poput đavola. Porodica me ipak podržava i ponosna je na mene”, rekao je Danijel.

Uprkos tome što je zaljubljenik u tetovaže, svima onima koji žele da se tetoviraju poručuje da dobro razmisle jer to ostaje za ceo život, a o čitavoj proceduri tetoviranja trebalo bi da se informišu sa stručnjacima.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar