Da li je Majkl Oven u pravu? Mane ne želi da iznudi penal da Salah ne bi davao golove?!

Kako se sve brzo promenilo u šampionskom timu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Liverpul je sinoć izgubio na “Enfildu” od Čelsija 1:0 i tako vezao čak peti poraz na domaćem terenu u Premijer ligi, što je prvi put u istoriji kluba.

Nakon meča, legenda “redsa” Majkl Oven analizirao je utakmicu i tako stavio u pitanje jednu jako čudnu situaciju koja se događa između Sadija Manea i Mohameda Salaha.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nekadašnjem engleskom reprezentativcu bilo je čudno što prilikom jednog ulaska u protivnički šesnaesterac, Senegalac nije iskoristio kontakt sa Kristensenom i iznudio penal.

“Ne mogu da verujem da nije pao u toj situaciji… U redu, bio je to dobar prijem i verovatno je pomislio da može da postigne gol. Ali nešto slično je uradio i nedavno protiv Šefilda. Samo se pitam da li je to zato što je Salah prvi izvođač penala. Možda je Mane pomislio da će Salah dobiti priliku da postigne novi gol ako on padne. Svedoci smo da se njih dvojica jure za status najboljeg strelca već nekoliko sezona”, rekao je Oven.

Svestan je da ova tema izaziva pomalo podsmeha u javnosti.

“Možda je ovo pomalo luda teorija, ali njih dvojica imaju ogroman takmičarski duh… Videli smo već situacije da jedan drugom ne žele da dodaju loptu u šansama. Videli smo sebičnost i pomalo nezadovoljstva u njihovim reakcijama. Tako mi je ova teorija i prošla kroz glavu jer sam već video Manea pre da pada u ovakvim situacijama”, istakao je Oven, i verovatno načeo jednu vrlo ozbiljnu temu – da li Liverpul ne pobeđuje zbog loših međusobnih odnosa zvezda ekipe?

Kraj za Salaha i Liverpul? Poruka na Tviteru koja nagoveštava pucanje ljubavi!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar