Prevario ženu sa devojkom, a onda i nju oženio: Obe ga prijavile, pa policija donela NEZAPAMĆENU odluku

Do sada se nije mnogo preznojavao zbog dvostrukog života, sada mu se sve vratilo na velika vrata

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/beststudio

Policija u istočnoj indijskoj državi Džarkhand imala je pune ruke posla početkom godine da bi rešila probleme u koje je sebe i dve žene uvalio Raheš Mahato.

Muškarac iz Rančija toliko se zaljubio u novu devojku, da je rešio da po svaku cenu prevari ženu. To je uradio nekoliko puta, a onda je prelomio da sa njom pobegne i započne novi život.

Majka zatekla sina pod TUŠEM sa devojkom: Umesto da izađe, zbog njenog GESTA oboje su ostali bez reči

Kako je sa “važećom” suprugom imao predbračni ugovor u kojem bi ga ojadila u slučaju razvoda, nije želeo to da uradi već joj je rekao da mora nešto hitno zbog posla da otputuje.

Kako je Indija velika država, Rahešu nije bilo teško da na drugom mestu započne novi život sa devojkom. Supruga je brzo otkrila da je pobegao sa drugom ženom, pa je podnela žalbu policiji. 

Raheš se u međuvremenu protivpravno oženio devojkom kojoj nije rekao da je već u braku. Njeni roditelji saznali su za smicalicu i onda su i oni prijavili Raheša. Ludnica u koju je Raheš uvukao dve žene završila se na najluđi mogući način.

Sud je naložio Rahešu da tri dana u nedelji bude sa suprugom, tri dana sa devojkom a da jedan dan – odmara!

Svo troje su potpisali službeni dokument o pomirenju koji su dobili od policije, ali stvari se nisu odvijale onako dobro kao što se policija nadala, prenose zanimljivosti dana.

U roku od nekoliko dana od potpisivanja papira o pomirenju dogodio se obrt! Nova Rahešova supruga podnela je protiv njega FIR (Prvi informativni izveštaj), optužujući ga za seksualni napad pod izgovorom braka.

Nalog za hapšenje izdat je na njegovo ime, a policija trenutno sprovodi racije da bi ga uhvatila.

Imaš još 5 minuta da ŽIVIŠ! Žena zaboravila telefon u kući – muž pročitao tajne poruke i ovako je DOČEKAO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar