OBJEKTIV OTKRIVA

Otkriveno sa kojim starletama je ORGIJAO Kokeza! Dovodio ih avionima, pa BLUDNIČIO od državnih para

Novac praktično ukraden od građana Srbije trošili su, između ostalog, na blud i razvrat s rasnim Kolumbijkama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: STARSPORT/Pedja Milosavljevic, Shutterstock

Milione evra koje je predsednik FSS Slaviša Kokeza “zaradio” preko Carine ulagao je u nekretnine, ali i bacao na bahanalije.

Tako je često pravio žurke na kojima su se pila najskuplja pića, a mnogi pamte i one na kojima su glavne zvezde bile starlete iz Kolumbije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Njih je dovodio privatnim avionom iz Kolumbije. Pare nije žalio ako se zna da je let u jednom pravcu do ove države Južne Amerike između 200.000 i 500.000 evra, u zavisnosti od nivoa luksuza”, kaže izvor Objektiva.

Naš sagovornik naglašava da je najmanje pet puta bila angažovana privatna avio-kompanija da lepe Kolumbijke dovozi iz rodne zemlje Pabla Eskobara u srpsku prestonicu, gde su bile organizovane bahanalije.

“Istim tim avionima Kolumbijke su vraćane nazad, a samo jedna ovakva egzibicija koštala je Kokezu najmanje pola miliona evra. Kad se to pomnoži sa pet, dolazimo do sume od najmanje 2,5 miliona evra samo za dolazak devojaka”, ističe izvor.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

Ostatak ove vesti možete pročitati u štampanom izdanju Objektiva za 5. mart, a u novom broju pročitajte još i po kojoj je detaljnoj šemi Slaviša Kokeza pljačkao Carinu.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (49)

  1. Sto ste ljubomorni? Devedeset procenata srba bi volelo da zivi kao on,samo mali broj zbog morala ili familije nebi to zelio

    Odgovori

Ostavite komentar