“Wandavision” se večeras završava: Sve o novim Marvelovim ostvarenjima

Filmska kuća ove godine planira da prikaže niz novih serija i filmova

Foto: Printscreen/Youtube/ ClipsVerse

“Wandavision” serija o Skarletnoj veštici (Elizabet Olsen) i Viziji (Pol Betani) se pokazala kao jedan od najuspešnijih Marvelovih projekata. Jedan je i od najbolje ocenjenih i trenutno je najpopularnija serija na svetu. Poslednja epizoda ovog ostvarenja će biti emitovana večeras, ali to je tek početak avantura Skarletne veštice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Marvel je, takođe, najavio niz novih ostvarenja koje ćemo gledati tokom ove i sledećih godina. Evo šta ćete morati da pogledate ukoliko vam se svidelo ostvarenje “Wandavision”.

“Soko i Zimski vojnik”

Novo Marvelovo ostvarenje pred publiku stiže već 19. marta. Prikazaće nove avanture Sema Vilsona (Soko) i Bakija Barnsa (Zimski vojnik). Videćemo kako će Soko preuzeti titulu Kapetana Amerike, i na kakve će probleme naići. Znamo da se u seriji vladi Sjedinjenih Američkih Država neće svideti da jedan nepredvidivi junak postane Kapetan Amerika. Ovi heroji će se ponovo sukobiti sa Baronom Zemom, glavnim negativcem filma “Kapetan Amerika: Građanski rat”. Znamo da će se u seriji pojavi i Agent 13, tj. Šeron Karter, a postoje spekulacije da će se pojaviti i nova Crna udovica – Jelena Belova (U filmu “Crna udovica” će je igrati Florens Pju).

“Crna udovica”

“Crna udovica” je prošle godine već trebalo da stigne u bioskope, a poslednji podaci pokazuju da stiže pred publiku 7. maja. Kevin Fajgi, direktor Marvela, je rekao prošle nedelje da film sigurno stiže u bioskope. Prikazaće šta se dešavalo sa Natašom Romanovom nakon filma “Kapetan Amerika: Građanski rat”, ali kako je prvobitno postala Crna udovica. Prikazaće nam i druge udovice koje igraju Florens Pju i Rejčel Vajs. Dejvid Harbor će biti Crveni čuvar, a pojaviće se i jedan od najpoznatijih Marvelovih negativaca – “Taskmaster”.

Dejvid Harbor iz serije “Stranger Things” za Objektiv: Kusturičino “Podzemlje” je genijalno

 

“Loki”

“Loki” serija pred publiku stiže 11. juna. Čuvenoj ulozi boga nestašluka se vraća Tom Hidlston. Prikazaće nam šta se desilo sa Lokijem koji je 2011. godine u Njujorku pobegao od Avendžersa tokom filma “Avendžersi: Kraj igre”. U novom ostvarenju Loki postaje agent organizacije “Time Variance Authority” koja kontroliše vremenske linije i multiverzum. Čuvenog negativca ćemo videti u različitim trenucima i mestima kako utiče na određene istorijske događaje.

“Šeng Či i legenda o 10 prstena”

Reč je o sasvim drugačijem filmu u Marvelovom univerzumu. Biće zasnovan na starim kung-fu filmovima i predstaviće nam novog heroja – Šeng Čija, kog igra kanadski komični glumac Simu Liu. Upoznaćemo i pravog Mandarina, negativca iz Ajronmena. Takođe, ovaj film će biti povezan sa Ajronmenom i organizacijom “10 prstena”. Pred publiku stiže 9. jula

“Šta ako…?”

“Šta ako..?” je prva Marvelova animirana serija. Ovo antologijsko ostvarenje stiže pred publiku sredinom 2021. godine. Prikazaće nam alternativne realnosti i najneobičnije avanture čuvenih heroja. Saznaćemo šta bi se desilo da je Pegi Karter postala Kapetan Amerika umesto Stiva Rodžersa, kao i šta bi bilo kada bi T’čala postao Starlord. Prikazaće nam i zlog Doktora Strejndža i zombi Kapetana Ameriku. Glumci iz originalnih filmova daju glas svojim junacima. Ovo će takođe biti poslednji put da će pokojni Čedvik Bozman biti Crni panter, pošto je sinhronizacija snimana početkom prošle godine.

“Ms. Marvel”

“Ms. Marvel” je nova serija koja stiže sredinom godine, tačan datum će tek biti određen. Upoznaćemo devojčicu Kamalu Kan koja preuzima titulu Ms. Marvel. Ime bira zato što je velika obožavateljka Kapetan Marvel. Prikazaće to kako je stekla moći, ali i svakodnevni život ove devojčice poreklom iz Pakistana. Reč je o jednom od najpopularnijih likova iz novih stripova. Kamala će kasnije odigrati značajnu ulogu u filmu “Kapetan Marvel 2”

“Večni”

Film “Večni” bi u bioskope trebalo da stigne 5. novembra. Delo je režiserke Kloe Džao, koja je ove nedelje dobila dva Zlatna globusa za film “Zemlja nomada”. Reč je o jednom od najvećih novih Marvelovih projekata. Glavne uloge igraju Anđelina Džoli, Selma Hajek, Ričard Maden i niz drugih zvezda. Predstaviće nam moćna bića koja hiljadama godina već postoje, ali nisu želela da koriste svoje moći javno.

“Hokaj”

Marvelov Hokaj postaje žensko: Ulogu igra glumica koja je sa samo 15 godina bila nominovana za Oskara

Serija “Hokaj” stiže ove godine. Prikazaće nam šta se dešavalo u životu Klina Bartona nakon što je povratio svoju porodicu u filmu “Avendžersi: Kraj igre”. Predstaviće nam i junakinju Kejt Bišop, koja će preuzeti titulu Hokaj. Kejt je jedan od najpopularnijih likova iz stripova i sve što zna će naučiti od poznatog Avendžera.

“Spajdermen: Nema puta kući”

Treći film o Spajdermenu stiže 17. decembra. Znamo da bi u novom filmu trebalo da se pojave i drugi Spajdermeni – Tobi Megvajer i Endru Garfild, kao i niz drugih glumaca iz starih filmova o ovom junaku. Ovaj film bi trebalo da bude direktan nastavak serije “Wandavision”. Mnogi pretpostavljaju da će serija otvoriti multiverzum, i da će prvi rezultat biti susret trojice Spajdermena.

“Doktor Strejnž: Multiverzum ludila”

Film stiže u bioskope 25. marta 2022. godine. Znamo da će glavne uloge u ovoj avanturi imati Doktor Strejndž i Vanda Maksimof, Skarletna veštica. Tako znamo da će ovo takođe biti nastavak priče iz serije “Wandavision”. Film bi trebalo da bude bliži žanru horora i autori su najavili mnoga iznenađenja.

Ko je zaista Skarletna veštica? Marvelova najmoćnija superheroina je Srpkinja

“Antmen i Osa: Kvantumanija”

Ovaj film stiže sredinom sledeće godine i pokazaće nam nove avanture Antmena i Ose. Znamo da se ostvarenju vraćaju i Mišel Fajfer i Majkl Daglas, koji bi ovog puta trebalo da imaju veće uloge. Takođe, ćerka Skota Lenga će postati jedan od glavnih likova. Petpostavlja se da će se i ovaj film biti povezan sa dešavanjima iz serije “Wandavision”.

“Kapetan Marvel 2”

Film “Kapetan Marvel 2” će početi da se prikazuje 11. novembra 2022. godine. Videćemo nove avanture superjunakinje Kerol Danvers. Prikazaće nam njen susret sa Ms. Marvel, ali i sa Monikom Rembou. U ovom ostvarenju ćemo videti šta se desilo sa Monikom, jednom od glavnih zvezda serije “Wandavision”.

Da li ste prepoznali detalje iz starih serija? “Wandavision” kao omaž najboljim sitkomima (VIDEO)

Publiku u budućnosti očekuju i filmovi “Crni paner 2”, “Čuvari galaksije vol 3”, “Tor: Ljubav i gromovi”, “Blejd”, kao i serije “Tajna invazija”, “She-Hulk” i mnoge druge.

N.T.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar