Fatalna greška koštala ga ŽIVOTA: Nemanja je bio uveren da će ga buldožer mimoići, nije uspeo da POBEGNE

Telo nesrećnog mladića je zbog višestrukih preloma bilo potpuno neprepoznatljivo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Polako se nakon nedelju dana dolazi do saznanja kako se dogodila stravična nesreća krajem februara na Površinskom kopu Rudnika u Majdanpeku kada je život izgubio Nemanja Petrović (29) zaposleni radnik iz Lajkovca koji je radio za firmu,, Ist solušn,, On je iz Lazarevca i došao u Majdanpek dva dana pre nesreće.

Detalji užasne tragedije u Majdanpeku: KOLEGE otkrile DETALJE stravične pogibije radnika u rudniku (53) – Objektiv

Ova firma je angažovana kao podizvođač radova u kompaniji Zi Đin u Majdanpeku. Kako izvor blizak Informeru kaže nesrećni mladić koji se tog trenutka nalazio u vozilu marke “Lada Niva” na potezu Južni revir tačnije ,,Čoka Muskal,, ne poznajući najbolje teren, najverovatnije je promašio put.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dok je lutao došao je u neposrednu blizinu rudarske mašine, buldožer težak 75 tona. Zaustavio je vozilo misleći da ga vozač buldožera P.L.(20) vidi. S obzirom na to da se radi o mašini koja se sporo kreće očekivao je da će se mimoići.

Uprkos činjenici da je buldožer opremljen i kamerama za bolji pregled terena, po svemu sudeći vozač buldožera nije očekivao, a ni video Ladu Nivu na tom mestu.

Misleći da se mimoilaze, Nemanja nije ni stigao da reaguje teška mašina za ravnanje terena već je zahvatila i potpuno smrskala vozilo.

Nakon urađene obdukcije po rečima izvora bliskog istrazi, telo nesrećnog mladića je zbog višestrukih preloma bilo potpuno neprepoznatljivo.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar