Prvo našli brushalter, pa gaće: Policija ugledala par u travi, a onda je devojka izvela NAJLUĐI potez

Nesvakidašnji incident na livadi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: thesun.co.uk printscreen

Policija iz Derbišira u Engleskoj kaznila je momka i devojku sa 250 evra nakon što ih je uhvatila predveče na travi van grada prilikom seksualnog odnosa.

Policija je kružila regionom Derbija kada je videla parkiran auto kraj puta. Potom su organi reda primetili i pantalone, odnosno gaćice na travi, pa su krenuli dalje po livadi.

Prišli su paru koji se ritmično valjao na travi, a onda je devojka kad ih je primetila počela da se smeje. Policajci su ih pitali zašto krše epidemiološke mere jer je zabranjeno napuštati kuće osim u slučaju nužde.

Devojka im je rekla da je ovo što rade bila nužda, nakon čega im je ponudila džoint koji je imala kod sebe.

Zbunjeni policajci su videli da su oboje pod dejstvom opijata, pa su ih priveli i kaznili. Ovo nije prvi put da policija mora da interveniše tokom karantina kod zaljubljenih parova.

Samo tokom februara, imali su pune ruke posla – prema njihovom izveštaju čak 59 puta su u tom delu Engleske privedeni parovi zbog napuštanja kuća u vreme karantina.

“Razumemo mi ljude što su se uželeli prirodnih ljudskih potreba, ali nije još vreme za to. Neka se suzdrže još koju nedelju. Mi s druge strane, moramo da radimo svoj posao”, poručili su iz policije u Derbiju.

Ugledala zgodnog komšijinog sina kako MASTURBIRA: Prišla mu i šokirala se kad je videla ŠTA drži u ruci



Izvor: Objektiv.rs, Thesun.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar