JEZIVO

Gastozova verenica završila SPALJENOG LICA: Htela je da se ulepša, a sva je u OPEKOTINAMA! (FOTO)

Odlučila sve da kaže javno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/ NaidaGadžo

Fitnes model i učesnica Parova, Naida Gadžo, inače verenica Nenada Marinkovića Gastoza, na svom licu zadobila je opekotine drugog stepena, nakon što je posetila jedan tretman u Republici Srpskoj.

Naime, ona je želela da se ulepša i koriguje određene minimalne nepravilnosti na svom licu pa je otišla u poznati salon na tretman. Iako je čula sve najbolje o ovom tretmanu, Naida nije mogla ni da pretpostavi da će na njenom licu nakon ovog zahvata ostati trajni ožiljci.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Printscreen/Instagram/ NaidaGadžo

“Odlučila sam da odem na tretman lica, da osvežim kožu, popravim neke sitnice… Međutim,  završila samspaljene kože, drugi-treći stepen. Inače nemam problematično lice zaista. Ja jesam otišla samovoljno, niko me nije naterao, ali nisam se ovome nadala. Mislia sam da je to “kontrolisana opekotina”, kako je rekla gazdarica salona, a ja sam joj verovala. Mislila sam da će mi otpasti kraste. Pitala sam kozmetičarku gde je  završila kurs za ovu tehniku, nije mi odgovorila”, objasnila je Naida.

Inače, devojke su prethodnih dana počele masovno da objavljuju fotografije posledica koje im je trajno ostavio ovaj tretman, do sada poznatog i renomiranog salona lepote, u nadi da će se ovome stati na put.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar