Reči Milene Dravić koje će vas rasplakati: “Taj komentar mog Gage bio je moj Oskar”

Bili su omiljeni glumački par

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Коньков Александр,Мастюков Валенитн/TASS

Milena Dravić važi za jednu od omiljenih jugoslovenskih glumica. Jednu od najvažnijih uloga u svojoj karijeri je odigrala u filmu “Sutjeska”. Upravo za taj film se vezuje jedna od najemotivnijih izjava divne glumice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Znamo da su Milena Dravić i Dragan Nikolić proveli decenije u skladnom braku. I dan danas se prepričavaju mnoge anegdote o njihovoj ljubavi i o tome šta su govorili jedno o drugome.

Sve se desilo 2 meseca nakon smrti Dragana Nikolića: Šerbedžija otkrio šta mu je poklonila Milena Dravić

Sada je ponovo društvene mreže obišla izjava Milene, koja je nastala 2016. godine kada je Dragan već ozbiljno bio bolestan. Mnogi kažu da je ova rečenica definicija prave ljubavi i nežnosti. Kažu da bi voleli da imaju to što su Milena i Dragan imali.

Naime, svojevremeno je glumica rekla sledeću rečenicu:

“Kad je već bio bolestan moj Gaga, Dragan Nikolić, 2016. godine je gledao “Sutjesku”. Tada se okrenuo i rekao mi – Bože, kako si ovo odigrala, kako si lepa. Mogu samo da kažem te njegove reči, moj su Oskar”, rekla je Milena.

Ovako je Milena Dravić pomogla Miri Furlan: Zvala je kada NIKO nije i dala joj nešto DRAGOCENO!

U filmu “Sutjeska” Milena je igrala jednu od glavnih uloga.  Snimljen je 1973. godine i smatra se jednom od najboljih partizanskih filmova. Milena je podarila život doktorki Veri, a ta uloga joj je bila jedna od najboljih.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar