Potresna ispovest Igora Kokoškova: Umalo da je ostao bez noge – ovo je najteži momenat njegovog života!

Pričajući za emisiju "The Crossover" srpski trener se otvoreno dotakao najgoreg momenta u životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tomi Hanninen/Newspix24/SIPA/Profimedia.rs

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov govorio je u emisiji “The Crossover” o teškoj saobraćajnoj nesreći koju je svojevremeno doživeo.

Čovek koji pored našeg nacionalnog tima vodi i turski Fenerbahče, u otvorenom razgovoru istakao je da ga je nesreća koštala karijere kao igrača.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Proveo sam skoro 11 meseci u bolnici, u nekoliko navrata. Imao sam nekoliko operacija. Jedan deo mene je bio srećan i govorio mi je da može da bude i gore. Šta da sam izgubio nogu ili da više nisam mogao da hodam”, upitao se Kokoškov i dodao:

“Sreća može da vam donese priliku u životu koju ne zaslužujete, ali vrlo brzo ćete pokazati pravo lice. Ako opstajete u ovom poslu, nešto dobro se nalazi u vama”, dodao je srpski selektor od koga se ove godine mnogo očekuje, kako u klubu, tako i u reprezentaciji.

Čim je završio igračku karijeru, Kokoškov se okrenuo trenerskom poslu, u kom je sada jedan od najpriznatijih stručnjaka u Evropi. Počeo je u mlađim kategorijama OKK Beograda, a stigao je do klupe NBA tima i mesta selektora…

Jokićev prvi “poster” u karijeri: Amer nije znao gde se nalazi posle Srbinovog zakucavanja! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar