Bivši muž Kaje Ostojić u ZATVORU?! Nikola više od pola godine iza REŠETAKA

Bio je više puta hapšen i osuđivan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/RTVPINK

Prvi suprug pevačice Katarine Kaje Ostojić, Nikola Dragojlović Sova već neko vreme navodno se nalazi u zatvoru u Beču.

On je, kako piše Kurir prema rečima  izvora u Austriji, počinio krivično delo, pa su ga tamošnje vlasti uhapsile i brzo sudski procesuirale. Nije poznato što je tačno Dragojlović zgrešio, niti na koliku je vremensku kaznu osuđen, ali prema navodima, on je u zatvoru u Beču već duže od pola godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

O Nikoli su mediji ranije često pisali, delimično zbog toga što je bio u braku s Kajom, s kojom ima ćerku Nikolinu, ali i kao prestupniku, s obzirom na to da je više puta hapšen i osuđivan.

Foto: Printscreen/ Facebook/NikolaDragojlovićSova

On je ubrzo nakon razlaza s pevačicom završio iza rešetaka, kako se tada pričalo, zbog nedozvoljenog posedovanja oružja. Krajem juna 2009. posle velike potere opet je uhapšen. Na putu Užice-Zlatibor Dragojlovića su lišili slobode zbog dilovanja narkotika i napada na službeno lice. Tom prilikom kod njega je pronađeno šezdeset grama kokaina. Međutim, u septembru 2012. je uspeo da pobegne iz zatvora Zabela i od tada mu se gubi svaki trag.

Kaja Ostojić je retko govorila o prvom suprugu u javnosti. Kada je objavljeno da je pobegao iz zatvora, ona je kratko rekla da je to istina, ali da ne želi ništa više da priča o njemu. Tek nedavno je pričala o Dragojloviću, kada su je novinari pitali da li se kaje što se udala prvi put sa samo 19 godina.

“Ne, ne kajem se, zato što imam divnu ćerku iz tog braka”, kazala je Kaja tada, a na pitanje da li joj bivši suprug finansijski pomaže oko odgajanje naslednice, rekla je:

Foto: Printscreen/ Instagram/KayaOstojić

“On nikada nije plaćao alimentaciju. Jednom je, u stvari, dao, pre 18 godina skoro, odnosno 17. Kada smo se rastali, dao mi je 500 evra i više nikad ništa. Kaja je tom prilikom ispričala i da njeni roditelji nisu prihvatili Dragojlovića za zeta i da su maltene na silu došli na svadbu:

Kaja Ostojić progovorila o EKSPLICITNOM SNIMKU sa interneta: Video je lep, neću više da demantujem

“Kada sam saznala da sam trudna, nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu: “To je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se, jer nam je lepo. Moji su imali velika očekivanja, pa im je vest da sam trudna bila šokantna. Bili su i protiv moje veze sa Nikolom. Povredila sam ih svojim postupcima, bili su baš ljuti na mene, ali sada ih razumem. I ja bih sada bila ljuta na svoju ćerku da mi tako nešto priredi.”

Nikolina, koja je u avgustu 2020. napunila 18 godina, nikada nije imala kontakt s ocem, navodi pomenuti list, jer, kako su svojevremeno objavili mediji, on to nije želeo.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar