Narkomanka posle 6 godina na ulici i 19 susreta sa smrću pronašla srodnu dušu i evo kako danas izgleda

Čudesna transformacija žene koja je već digla ruke od života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Madison Mc Manus

Amerikanka Medison Mek Manus (28) iz Nju Džersija imala je samo 15 godina kada je ušla u “carstvo” narkotika i života na ulici.

Sa 18 godina doživela je već i prvo predoziranje a do jula 2018. godine imala ih je još 18 – dakle 19 puta gledala je smrti u oči. Zapravo, žmurila je. Nije znala gde je. Jer je već bila digla ruke od života.

Samo zahvaljujući grupi Anonimnih alkoholičara, kao i roditeljima koji su je uporno vraćali sa ulice i borili se za nju, ona je danas srećna majka prelepe devojčice i žena koja ima dobar život.

“Bivši dečko me je sa 15 godina uvukao u svet alkohola i narkomanije. Nisam bila srećna u školi, imala sam neke komplekse, a život kraj njega činio mi se kao idealan za beg od svega. Tokom narednih godina tonula sam sve dublje i dublje. Roditelji su me spasavali, vraćali sa ulice. Sve do 2018. godine nisam videla izlaz. Kada sam dobila ćerku iz relativno solidne veze, ni tada se nisam trgla kao kad sam završila jedno veče na podu kluba, dok je ona plakala s mojim roditeljima čekajući me da se vratim. Tu sam prelomila”, kaže Medison.

Medison je danas neprepoznatljiva koliko je sredila svoj život, Foto: Facebook printscreen/Madison Mc Manus

Postala je deo kluba Anonimnih alkoholičara i narkomana i punih godinu dana išla je na terapije i susrete s njima.

“Preporodila sam se. Korak po korak osvajala sam ponovo svoju ćerku, pa i roditelje. Danas sam udata, zaposlena i zadovoljna žena. Ništa nije nemoguće. Ma kako ponekad izgledalo da nema izlaza – ima”, poručuje Medison.

Narkomanka polila bebu VRELOM vodom i ubila je: Probala da SAKRIJE zločin, a onda ju je majka šokirala



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar