Narkomanka polila bebu VRELOM vodom i ubila je: Probala da SAKRIJE zločin, a onda ju je majka šokirala

Ostala je kobne večeri bez potrebne doze zbog čega je izazvala tragediju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/KatieCrowder

Britanka Keti Krauder (26) uhapšena je zbog ubistva 17-mesečne ćerke Grejsi koju je slučajno, u stanju nervnog rastrojstva, polila vrelom vodom u kuhinji.

Keti je kobne večeri ostala bez kokaina na koji je bila navučena više od godinu dana i bila je veoma nervozna. Pokušala je da zagreje mleko ćerci u kuhinji ali su joj ruke toliko drhtale i saplitala se, da je sva voda pala na nesrećnu bebu.

Ovako izgleda PAKAO droge: Bila je velika šampionka, pozirala u tangama, a sad ima brkove i bradu (FOTO)

Više od 65 njenog tela bilo je u opekotinama i nije joj bilo spasa. Od vreline vode doživela je srčani udar. Prestravljena majka čistila joj je telo narednih sat vremena pokušavajući da zamaskira zločin da ne bi išla u zatvor, već da nekako lansira priču da je dete jednostavno “iznenada” preminulo.

Međutim, kada je pozvala roditelje i ispričala im šta se dogodilo napravila je najveću grešku. Verujući da će joj majka biti saveznik u priči, i nju je slagala govoreći joj da nema veze sa detetovom smrću.

“Šta si, pobogu uradila? Šta si to uradila, nesrećo”, vikala je razularena baka koju je muž pokušavao da smiri dok je Keti pokušavala da ih slaže.

Roditelji nisu želeli da budu saučesnici i Ketina majka je, videvši telo bebe, prijavila ćerku policiji nadajući se da će bar u zatvoru moći da dođe k sebi i shvati kakvu je tragediju napravila.

Bila je lepa kao anđeo: Grobar silovao i ubio devojčicu, a onda je počinio JEZIVU stvar s njenim telom



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (1)

  1. Da li je moguće da takvi postaju roditelji? Toliko dobrih ljudi ima na ovom svetu, koji nemaju potomstvo, a ova narkomanka je bila blagoslovena od strane Boga da rodi dete i ona ga na tako jeziv način povredi i ubije. Ma, treba da dobije doživetnu kaznu zatvora i nikad Božji oprost.

    Odgovori

Ostavite komentar