Kondominijum na Novom Beogradu – više od stanova

Savremeni način života u kome je vreme najskuplja kategorija, donosi i nove trendove u stanovanju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Veličina stana i deo grada u kome želimo da živimo i dalje se visoko kotiraju među željama novih kupaca stambenog prostora, ali se sve češće javljaju i neke potpuno drugačije ideje.

Novi Beograd je danas najrazvijenija i najurbanija opština prestonice. Stanovnici ovog dela glavnog grada imaju na raspolaganju veliki broj tržnih centara, ogromne zelene površine za relaksaciju i rekreaciju, najprestižnije ugostiteljske objekte, restorane, hotele. Ukratko – to je sve ono što u današnje vreme čini da život bude ispunjen i moderan.

Zbog toga sve više Beograđana, ali i onih koji tek počinju boravak u prestonici, za svoj i život svoje porodice žele da kupe stan na Novom Beogradu. Prostrani bulevari, neometan saobraćaj bez gužvi i špiceva, samo su neke od prednosti ovog dela Beograda. Osim svega navedenog, Novi Beograd ima i više od toga – kondominijum.

Novi oblici stanovanja

Velike kvadrature stanova u mirnim elitnim kvartovima i dalje su želja većine kupaca, ali poslednjih godina na vrh liste želja dolaze neki novi prioriteti. Mir, bezednost i sigurnost su ono što se danas traži na tržištu nekretnina, a sve to nude novi oblici življenja – kondominijumi. Pored toga dostupnost onoga što nije deo svakodnevice većine ljudi, svakako privlači mnoge kupce stanova da se odluče upravo za kondominijum.

Šta je kondominijum?

Kondominijum je mnogo više od klasičnog stambenog kompleksa, to je naselje koje je nekoliko stepenika iznad običnog bloka u kraju. Mogućnost potpuno drugačijeg i savremenijeg života je ono što pruža. Mnogi ne znaju šta u savremenoj građevinskoj industriji znači kondominijum, ali znaju da bi svakako voleli da žive u stanovima u čijem okruženju se nalazi sav prateći sadržaj za porodicu. Upravo to nudi kondominijum. Stanari osim svog stana na raspolaganju imaju kompletan zajednički prostor – dvadesetčetvoročasovno obezbeđenje i video nadzor, profesionalno održavanje, ali i dodatne sadržaje, poput privatnog parka, zelenih površina, prostora za odmor i rekreaciju, podzemnih parking mesta.

Prednosti kondominijuma

Kondominijumi su savremeni stambeni kompleksi koji su odavno osvojili svetske metropole, a poslednjih godina postaju popularni i kod nas. Mir, privatnost i sigurnost prednosti su ovakvog načina života, koje kupci danas sve više prepoznaju, ali cene i mogućnost dodatnih sadržaja, koji doprinose višem kvalitetu života za celu porodicu.

Većini Beograđana danas je postalo nezamislivo da dođu s posla i imaju svoje parking mesto, da imaju prostor za šetnju i rekreaciju u neposrednoj blizini. Do zgrade u kojoj živite ne može da dođe niko ko vam se prethodno nije najavio, a čitav stambeni kompleks ima stalni video nadzor, tako da je bezbednost na najvišem nivou.

U kompleks se ulazi preko centralne recepcije, a video–interfonskim sistemom je omogućena direktna veza između službe nadzora i stanara, kao i vizuelna identifikacija svakog posetioca.

Bezbednost i čistoća

U kondominijumu nije neophodno uvek zaključavati svoj automobil, a ako i zaboravite dečiji bicikl ispred ulaza, verovatno ćete ga tu i pronaći, jer u kvartu nema neznananaca niti nezvanih gostiju. Ukoliko želite da se posvetite svojoj fizičkoj spremnosti, a nemate baš vremena za redovne treninge u teretani, tu su sprave za vežbanje na otvorenom, koje su na raspolaganju isključivo stanarima.

Čistoća prostora je takođe nešto o čemu se posebno vodi računa i o tome brinu profesionalci. Sve je na svom mestu i besprekorno uredno i čisto.

Visoki standardi života

Estetski i ekološki standardi u kondominijumu su na najvišem nivou. Arhitektura, materijali, način gradnje, sve je perfektno. U mnoštvu novih urbanih modela stanovanja, kondominijumi se izdvajaju jer svojim stanarima pružaju više od kupovine stana. Kada postanete vlasnik nekretnine u okviru kondominijuma, ne dobijate samo ključeve i novi životni prostor između praznih zidova. Dobijate i jedan potpuno nov koncept i stil života – moderniji, udobniji i luksuzniji.

Zaplovite u luku dobrog života – Wellport mesto sigurnosti i novih, neograničenih mogućnosti.



Izvor: PR tekst

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar