Dugo sam to krio, ali ONA je u pogrešnom trenutku videla moju zadnjicu, i odmah je shvatila da je varam

Jedna sitnica ga je odala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Njegova sklonost ka sadomazohizmu bi mogla da ga košta veze, jer nehotice je devojci otkrio da ju je prevario više puta.

“Ja imam 43, a ona 39 godina i zajedno smo 12 meseci. Moj najveći fetiš je da imam gospodaricu koja me kažnjava u krevetu, ali moja devojka odbija da mi ispuni tu fantaziju”, počinje on svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Osim blagog pljeskanja po zadnjici tokom predigre, ona neće ni da čuje da ode korak dalje i postane moja “domina”, kaže Englez i nastavlja:

“Zbog toga sam našao ljubavnicu koja mi ispunjava sve želje. Vodio sam računa da devojka nikada ne vidi masnice na mojoj zadnjici… Zbog posla po nekoliko nedelja provodimo odvojeni, i to je bilo vreme za moja “grešna uživanja”.

Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

“Ali, nedavno je ceo moj plan pao u vodu. Dok sam se presvlačio, nisam primetio da mi je prišla s leđa, i kada je počela da viče na mene, znao sam da sam napravio veliku grešku”, priznaje muškarac.

“Videla je sveže modrice od biča na mojoj zadnjici i odmah je shvatila da je varam. Dugo nije htala da razgovara sa mnom, ali nekako sam uspeo da je ubedim da sam raskinuo s ljubavnicom”, objašnjava Britanac.

Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

“Sada sam u velikoj dilemi – da li da se odreknem svog fetiša ili da je nekako nagovorim da mi se pridruži”, zaključio je muškarac.

Foto: Dmytro Sidelnikov / Alamy / Alamy / Profimedia

Odgovor terapeuta: Nema ničeg lošeg u probanju novih stvari u seksu, ali oba partnera moraju da se slože oko toga. Pogrešno bi bilo da vršite pritisak na svoju partnerku, da radi nešto što ne želi.

Takođe, da li ste probali da prvo imate seks po “vašem”, a onda po njenim željama?



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar