Miljenik stranih ambasada: Ko je sudija koji je savetovao Kokezu da odbije poligraf?

Aleksandar Stepanović, predsednik Višeg suda, savetovao je Slavišu Kokezu da odbije poligraf

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen, ATA images

Ministar policije Aleksandar Vulin u večerašnjem gostovanju u emisiji “Hit tvit” komentarisao je današnje saslušanje predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Slaviše Kokeze. Ministar je potvrdio da je predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović savetovao Kokezu da odbije poligrafsko ispitivanje.

“Policija je izrazila sumnje u istinitost odgovora Slaviše Kokeze i policija će nastaviti istragu po tom pitanju. Aleksandar Stepanović, predsednik Višeg suda, savetovao je Slavišu Kokezu da odbije poligraf”, izjavio je Vulin.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Kokeza je rekao da je to dobio kao savet od Stepanovića. On je čest i rado viđen gost u svim ambasadama. Vučić je ukazao na takvo ponašanje. Savetujete čoveka da ne ide na poligraf, mnogo ste dobri sa strancima i to ostavlja utisak”, objasnio je ministar policije.

Podsetimo, Kokeza je danas odbio poligrafsko ispitivanje čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Da li je Slaviša Kokeza planirao UBISTVO VUČIĆA? 

Inače, Aleksandar Stepanović rođen je 28. avgusta 1970. godine u Beogradu. Odlukom Visokog saveta sudstva od 16. decembra 2009. godine izabran je za sudiju Višeg suda u Beogradu, gde je prvobitno postupao u istražnom odeljenju do avgusta 2011. godine, a potom u krivičnom odeljenju Višeg suda u Beogradu, kao i u krivičnom vanpretresnom veću kao stalni član veća.

Odlukom vršioca funkcije predsednika Apelacionog suda u Beogradu imenovan je za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Beogradu, i navedenu funkciju obavljao je od 16. aprila 2013. godine do 23. maja 2014. godine, kada je izabran za predsednika Višeg suda u Beogradu.

Odlukom Visokog saveta sudstva od 22. oktobra 2013. godine, izabran je za sudiju Apelacionog suda u Beogradu.

Dana 19. oktobra 2018.godine izabran je za sudiju Vrhovnog kasacionog suda, a dana 9. novembra 2018. godine postavljen je za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Beogradu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Са Степановићем? Вулином? Вучићем? Или пак неким сасвим четвртим??? Будите одређенији... И изађите макар мало на свеж ваздух. Биће вам много лакше и боље, видећете.

    Odgovori

Ostavite komentar