Vođa Alkatraza PAO zbog devojke! Na njen poziv specijalci UPALI u štek stan Šobića

Šobića je policiji prijavila devojka, koja je navodno tvrdila da je on maltretira

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP/Facebook

Beogradska policija uhapsila je juče Damjana Šobića, vođu Alkatraza, jedne od navijačkih grupa Partizana, a prilikom pretresa stana u kom je zatečen nađen je pištolj sa 13 metaka, dok su u garaži nađeni blindirani automobili s blinkerima.

Šobića je policiji prijavila devojka, koja je navodno tvrdila da je on maltretira.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sumnja se da se vođa Alkatraza u četvrtak uveče posvađao s devojkom i da je nasrnuo na nju, zbog čega je ona pozvala policiju. Rekla je da se boji jer Šobić u stanu ima i oružje – kaže izvor iz istrage. Jake policijske snage upale su u stan, za koji se sumnja da je jedan od štek stanova osumnjičenog navijača.

– Policajci sa fantomkama su razvalili vrata jer Šobić nije želeo da otvori i, nakon što su mu stavili lisice, detaljno su pretresli čitav prostor.

Na sakrivenom mestu u stanu nađen je pištolj sa mecima, kao i nekoliko majica sa natpisom “Alkatraz”, baklje, panciri i drugi navijački rekviziti – kaže izvor i dodaje da je u garaži zgrade na Paliluli nađeno i šest automobila za koje se sumnja da ih je koristio uhapšeni vođa navijača.

Bio na poternici, pravio NEREDE: Ko je vođa Alkatraza koji je uhapšen u štek-stanu? (FOTO)

– Sva vozila su mu oduzeta. Na jednoj “škodi” su bili policijski blinkeri, a “audi” i BMW su blindirana vozila. Inspektori su juče, obučeni u skafandere, detaljno pretresli sve automobile, a potom je došlo vozilo “Parking servisa”, pa su kola odneta u policiju – objašnjava sagovornik.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, a sumnjiči se za nedozvoljeno držanje i nošenje oružja. Podsetimo, Damjan Šobić poznat je policiji i nekoliko puta je hapšen. On je 2017. bio osuđen na godinu i po dana zatvora zbog nelegalnog nošenja oružja nakon što je policija kod njega pronašla pištolj “glok” sa 12 metaka.

“LEZI DOLE, POLICIJA!” Pogledajte kako je pao jedan od vođa Alkatraza u štek-stanu (VIDEO)

Pobegao na Kosovo

– I pre toga je bio pod lupom policije. Učestvovao je u neredima na utakmici OFK Beograd 2008, zbog čega je pokrenuta istraga, a on je navodno pobegao iz zemlje. Tri godine kasnije za njim je raspisana poternica, a uhapšen je na Kosovu 2012. Navodno, priveden je nakon sukoba s pripadnicima kosovske policije u civilu u jednom kafiću. Kada su došli u njegov stan, potegao je oružje, pa je zbog toga i uhapšen – podseća izvor.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar