“LEZI DOLE, POLICIJA!” Pogledajte kako je pao jedan od vođa Alkatraza u štek-stanu (VIDEO)

Uhapšeni je policiji već dobro poznat

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP/Printscreen

Policija operativnim radom u policijskoj akciji borbe protiv kriminala, koji pripadnici MUP-a vode mesecima, uhapsila je još jednog od vođa navijača partizana i to grupe “Alkataraz” D. Š. (38).

Kako nezvanično saznaju mediji, inspektori PS Čukarica su nakon operativnog uspeli da lociraju štek-stan u centru Beograda, te su sinoć uz pomoć interventne jedinice upali obijajući vrata jer nije želeo da ih otvori.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pretresom prostorija pronađen je specijalno napravljen štek u kojem je nađeno oružje i municija. Pored toga pronađeno je nekoliko pancira, baklje, kao i zastave ove grupe navijača.

U garaži zgrade pronađeno je i nekoliko automobila koji, kako se sumnja, pripadaju osumnjičenom, a na jednom od njih su postavljeni blinkeri.

Uhapšeni je poznat policiji od ranije, a 2017. godine, osuđen je na godinu i po dana zatvora, zbog nelegalnog nošenja oružja. Naime, kod njega je tada policija pronašla pištolj „glok“ sa 12 metaka. Inače, on je 2008. učestvovao u neredima na utakmici OFK Beograd, zbog čega je pokrenuta istraga. Utočište je pronašao na Kosovu, gde je nakon godinu dana skrivanja uhapšen 2012. godine. Navodno, priveden je nakon sukoba s pripadnicima KPS u civilu, a u njegovom stanu je pronađeno oružje.Izvor: Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar