Vučić o merama za vikend: “Odluka Kriznog štaba razumna, ja jedini u Predsedništvu nemam antitela”

Predsednik je apelovao na ljude da budu strpljivi naredna dva dana

Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ nr

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je današnja odluka Kriznog štaba o skraćenju radnog vremena ugostiteljskih objekata i tržnih centara do 14 sati za vikend razumna, te da su lekari tražili snažniji odgovor države.

“U Srbiji se živi potpuno normalno. Možda je danas za nijansu lakša situacija danas u Beogradu. Mislim da je ta odluka razumna, tražili su lekari, posebno Goran Stevanović, snažniji odgovor države, ali moramo da pazimo da restorani normalno rade”, rekao je Vučić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Predsednik je dodao da je on jedini u Predsedništvu koji nema antitela, kao i da nije primio vakcinu protiv koronavirusa.

“Ja sam jedini u predsedništvu koji nije primio vakcinu i nema antitela. Važno nam je da prođe revakcinacija. Mi smo u ovom trenutku revakcinisali oko 500.000 ljudi. Za 10 dana 80 odsto tih revakcinisanih se neće zaraziti u 9-10 meseci”, istakao je.

Poznati DETALJI ODLUKE Kriznog štaba: Evo ko će za vikend moći da radi posle 14 sati 

Vučić je apelovao na ljude da budu strpljivi naredna dva dana.

“Strašno su nam važne vakcine. Moja molba je da ljudi budu strpljivi ova dva dana, od ključnog značaja je da ubrzamo revakcinaciju”, podvukao je predsednik.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar