Milici Pavlović prete SMRĆU: Za nekoliko sati dobila više od 7.000 poruka!

Za sve je kriv samo jedan element novog spota

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

Pevačica Milica Pavlović gostovala je u emisiji Šok Tok gde je podrobno objasnila neprijatnu situaciju u kojoj se našla nakon što su mnogi osudili njen spot za novu pesmu “Crna jutra”.

Naime, ovaj spot naišao je na nož kod publike zbog elemenata Kosovke devojke, zbog čega su Milici stizale nebrojane pretnje, pa čak i brutalne pretnje smrću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Došli smo do ekranizacije spota i kao gde ćemo, šta ćemo.. Mi nemamo Romea i Juliju, predstavila bih ih možda tako da imamo, mi imamo Kosovku devojku. Ja sam umetnik i imam pravo da prestavim kako želim. Svako ima pravo na stav i na mišljenje, mogli su da kažu da sam im bljak ili da im se ne dopadam, ali bitno je kako i na koji način. Ono što sam ja doživela je sajber nasilje! Znate kako, kada kroz život idete dobrotom, onda u ljudima vidite dobro. Ja kroz ceo moj spot vidim i dalje samo dobro. Volela bih da pored sebe vidim osobu koja može da napiše ovakve uvrede…  ”

Foto:printscreen/youtube

“Jedini moj cilj je bio da u prethodnoj godini, da u celom tom sivilu dam nešto šarenoliko publici. To je bila jedina moja želja. Nigde na ovom svetu nemate žene kao što su naše. To je tematika. Naše žene su sposobne i da odu na posao, da čuvaju decu, spreme kuću itd. Svako ima prava da kaže – Meni se ovo ne dopada. Svako ima prava na mišljenje, ali način je bitan. Ja sam se prvi put susrela sa sajber nasiljem. Za samo nekoliko sati dobila sam 7.ooo pretećih poruka. U četiri sata ujutru komentari su se samo nizali. Bilo je tu svačega poput: “Želim da umreš” i “Kada si se rodila trebalo te je baciti na đubre”, rekla je Milica u emisiji.

Foto: Printscreen/ Youtube/ MilicaPavlović

“Naravno da mi nije prijatno kad čujem te stvari. Nisam mogla da verujem da mi se to dešava. Kada neko može nešto strašno da vam napiše javno, ja uđem na te profile na društvenim mrežama da vidim ko je to i vidim lažni profil. To je velika količina istih užasnih komentara. Pokušavali smo moji saradnici i ja da obrišemo komentare i to u četiri ujutru, kada sam prvi put i videla sve. Neko je namerno u to doba ostavljao komentare da bi se ujutru odmah videli. Kao osoba koja stalno ističe da voli južni deo Srbije i ponosna sam  na to odakle potičem, meni pričaju da mrzim svoju zemlju? Volela bih da sada pored mene sedi osoba koja mi je pisala da su trebali da me ubiju na rođenju, samo da pitam: Zašto? Šta sam ja tebi zgrešila da me toliko mrziš”, zgranuto je rekla Milica.

“Ja sam srećna. Ne postoji ništa slađe nego kad se probudiš ujutru i znaš da si uradio sve svojim trudom. Svaki dinar sam uložila u svoju karijeru. Ja sam unuka jednog Vladimira. Od malena sam naučila da sve sama radim. Izrasla sam u ženu borca. Ponosna na sebe i na sve što sam uradila i na sve što ću uraditi”, rekla je Milica.

Vuk Kostić i Milica Pavlović ZAJEDNO na Mokroj gori! Uživaju i ne skidaju osmeh sa lica (FOTO)

“U prethodnoj godini je stalo vreme, cela ova situacija… Svi se susrećemo sa nečim nepoznatim. Ja sam uvek želela da na najbolji način iskoristim svako vreme pa čak i ovo. Snimila sam dve pesme, dobila uloge u seriji”, rekla je Milica i otkrila da joj je istekao ugovor sa Grand produkcijom. Takođe, ona je prvi put u javnosti potvrdila da je osnovala producentsku kuću koja nosi naziv “Senjorita Milica”.



Izvor: Objektiv.rs, Prva

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar