Majka UČI ćerke da nevinost ne postoji: Otkrila im sve tajne, a evo šta im još POKAZUJE (VIDEO)

Neočekivan pristup intimnim temama u porodici

Foto: Freepik/bearfotos

Kejsi Lakort napravila je na TikToku snimak koji je u kratkom roku postao viralan, a tiče se seksualnog obrazovanja dece.

Lakort je u snimku objasnila da je želela da kako zna i ume objasni ćerkama da “nevinost ne postoji”, odnosno da je devičanstvo samo koncept koji je patrijarhat stvorio kako bi kontrolisao žene, i ne služi ničemu osim da izaziva osećaj ličnog nezadovoljstva.

“Ako si u nekom trenutku svog života imala seksualni odnos, to ne može da smanji tvoju vrednost. Ne menja te kao osobu. Seks jeste bitan, ali bi uvek trebalo da bude velika stvar, ne samo prvi put. Ceo taj koncept je besmislen”, rekla je Kejsi.

Pored ovih stavova koje pokušava da usadi ćerkama, Kejsi ih uči i da budu dobre osobe. Na primerima iz života im pokazuje kako se to postiže, a uči ih i da donose odluke zato što će im to značiti a ne zato što “piše tako u nekim knjigama”.

@book_mama##stitch with @nevadashareef ##virginityisamyth ##madmoms ##fuckthepatriarchy♬ original sound – Your Mom

Videvši reakciju sveta na snimak, Kejsi je uradila još jedan video, na istu temu. U njemu objašnjava da je važan obostrani pristanak kada je seks u pitanju, i da svoje ćerke uči kako je sasvim u redu da kažu kada ne žele da ih neko grli i ljubi.

U komentarima su joj se javljali mnogi roditelji, podržavši je, uglavnom ističući kako ima “veoma inteligentan pristup seksu”.

Otac postavio KAMERU u ćerkinu sobu da vidi šta radi sa dečkom, a onda je doživeo NAJVEĆI šok (VIDEO)

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavi komentar

  1. Slažem se sa njom da ne treba samo prvi put da bude posebno, seks svaki put treba da bude lep za obe strane, ali da ne postoji nevinost?!? Čovek je nevin do prvog seksa i to je tako, kod žena se to vidi pomoću himena, kod muškaraca ne može da se odredi da li je ili nije nevin, ali definitivno su i muškarci i žene NEVINI DO PRVOG SEKSA.

    Odgovori

Ostavite komentar