Otac postavio KAMERU u ćerkinu sobu da vidi šta radi sa dečkom, a onda je doživeo NAJVEĆI šok (VIDEO)

Špijuniranje se isplatilo

Foto: Youtube printscreen/Caters clips

Ignasio Garsija iz Kalifornije imao je tešku 2020. godinu. Ne samo zbog epidemije koronavirusa i karantina, već i zato što mu je sedamnaestogodišnja ćerka Sirena počela da dovodi momke kući.

Zbog toga je u njenoj sobi postavio kameru, a kad je pogledao snimke, nije mogao da veruje da je ona sa njima zaista samo učila.

Uplašen, besan i pre svega nesiguran u to da li će ona praviti dobre izbore ili će ga razočarati, otac je ćerki zapretio da ne poziva momke kući jer je još mlada za to, a i oni se neće dobro provesti pored njega.

Međutim, devojka u pubertetu nije mnogo marila za to šta joj otac priča, već je zaista jedno popodne dovela momka u sobu.

Besni otac ušao je kod njih i zatekao Sireninog momka kako opušteno leži na njegovom krevetu i smeška mu se. Tada je Ignasio izvadio kameru iz džepa.

“Ovo ću sad da postavim u tvoju sobu da bi znao šta radiš. Nisi mi rekla da ćeš dovoditi nekog, rekao sam ti šta mislim o tome”, rekao je otac dok je držao kameru u rukama.

Sirena je na Instagramu posle ovog videa napisala da je sve bila šala, naglašavajući da joj otac to nikada ne bi priredio.

“Nemojte da mislite da bi zaista stavio kameru u sobu. Šalili smo se da vidimo reakciju ljudi. On mi veruje”, napisala je Sirena.

Međutim, posle samo 5 dana u sobi je zaista zatekla kameru a dečko joj je u međuvremenu dva puta bio. Otišla je kod oca i pitala ga da li ju je stvarno kontrolisao.

Priznao mi je da je gledao snimke i da je bio zapanjen što smo samo učili. Ne znam zaista šta je očekivao”, napisala je Sirena na Instagramu.

Majka uhvatila muškarca kako joj ulazi u ćerkinu sobu: Usledila je NESTVARNA reakcija (VIDEO)

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

Ostavi komentar

  1. Ocevi treba da shvate da sve sto su radili kao momci cerkama tadasnjih oceva to isto rade sadasnji momci njihovim cerkama i tako redom dok je ljudi a bogami i kod zivotinja je isti slucaj.

    Odgovori
    • Šta sam radio, nisam smio da priđem komšijonoj kući čim suton padne, a tamo je bila cura koju sam neizmjerno volio.

      Odgovori

Ostavite komentar