Najveće blago roka: Sabrana dela Džima Morisona će biti objavljena na više od 600 strana

Tu će se naći nesnimljene pesme i beleške

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay.com/ColourPhotography

Svetom je odjeknula vest da će sabrana dela Džima Morisona biti objavljena na više od 600 strana. Ova informacija je obradovala fanove rok muzike širom sveta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U ovoj knjizi će se naći mnogo neobjavljenog materijala. Fanovima će prvi put postati dostupne neke od nesnimljenih i neobjavljenih pesama frontmena benda “The Doors”. Moći će i da vide i isečke iz rukom napisani privatih beleški Morisona.

Harison Ford na turneji sa bendom “The Doors”: Želeo je da ode u manastir nakon druženja sa njima

Poznato je da je roker pre svoje smrti, koja se dogodila u julu 1971. godine, pripremio dokument pod nazivom “Plan za knjigu”. Tu je izložio svoja razmišljanja o mogućoj zbirci poezije, tekstove i druga svoja dela. Sada, 50 godina nakon njegove smrti i izdavanja njegovog poslednjeg albuma koji je snimio da bendom “The Doors” taj nacrt će biti objavljen. To će biti najopsežnija zbirka njegovog stvaralaštva do danas.

Sabrana dela Džima Morisona će biti objavljena 8. juna na engleskom jeziku. Biće obavljena na ukupno 600 stranica i predstavljaće pravo blago za sve ljubitelje rok muzike. Knjiga je nastala u saradnji sa “Jima Morrison Estate”. Znamo i da će se u knjizi naći gotovo sva njegova prethodno objavljena dela, sve od tekstova pesama do poezije. U celosti će biti dodate i njegove posthumno objavljene zbirke “Wilderness” i “The American Night”. Najavljena su i mnoga iznenađenja za fanove.

Kortni Koks oduševila fanove: Ovakvu izvedbu pesme iz “Prijatelja” još niste čuli (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar