Kortni Koks oduševila fanove: Ovakvu izvedbu pesme iz “Prijatelja” još niste čuli (VIDEO)

Snimak koji je Kortni postavila je obradovao i Dejvida Bekama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Warner Bros. TV

Glumica Kortni Koks je pre čak 17 godina poslednji put igrala simpatičnu Moniku Geler u “Prijateljima”. Međutim, glumica se i danas rado seća rada na seriji i sa vremena na vreme voli da obraduje fanove serije koja im mnogo znači.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kortni je sada fanove oduševila novim snimkom koji je postavila na svoj Instagram profil. Naime, tokom pandemije je odlučila da nauči da svira klavir. Pa je sada predstavila svoju verziju čuvene pesme iz “Prijatelja”. Njen prijatelj je svirao na gitari, a ona ga je pratila na klaviru.

Objavljena je lista nominovanih: Ovo su najbolje serije iz protekle godine

Zajedno su nam doneli neobičnu izvedbu popularne pesme “I’ ll Be There For You”, koju je u originalu izvodila grupa “The Rembrandts”. Na kraju snimka je Kortni pitala fanove “Pa, kako vam se čini moja verzija pesme? Koja je sledeća pesma koju treba da naučim da sviram”.

Dobila je brojne pozitivne komentare. A neke kolege su je upitale da li joj je bio plan da “sruši internet”. Posebno je oduševila Dejvida Bekama.

Obnavlja gradivo: Kortni Koks gleda “Prijatelje” u samoizolaciji

Bekam je ispod snimka napisao “O moj Bože, o moj Bože”, oponašajući tako čuvenu rečenicu iz “Prijatelja”, koju izgovara lik Dženet.

Pogledajte snimak:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar