Harison Ford na turneji sa bendom “The Doors”: Želeo je da ode u manastir nakon druženja sa njima

Zamalo da odustane od glume

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/The Take

Harison Ford je jedan od najvećih glumaca Holivuda. Međutim, njegov put do zvezda je bio veoma neobičan. Nikada nije želeo da bude glumac, a prvobitno je radio kao majstor.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Imao je mnoge neobične poslove tokom života, a mnogi ne znaju da je Ford krajem šezdesetih otišao na turneju zajedno sa bendom “The Doors”, kako bi pomogao da se snimi film o njima. Čak je bio i “roadie” na toj turneji koji je podešavao i prenosio muzičku opremu.

Andrej Stojanović ima 8 godina, studira, komponuje i ljuti se kada ga porede sa Mocartom (FOTO+VIDEO)

To se dogodilo 1968. godine kada je legendarni bend pripremao koncertni film “Feast of Friends”. Pol Ferera, Harisonov prijatelj, je pozvao Forda da radi na projektu kao drugi snimatelj, ali i da pomogne kao “roadie”. Momak je brzo morao da nauči kako da barata kamerom. Snimio je bend na turneji, i dosta onoga što je on snimio je završilo u samom filmu, pokazao se kao solidan kamerman.

Ford je obožavao svet filma, i filmsku umetnost, ali ga je turneja sa Dorsima umalo poslala na drugačiji životni put. Nije mu se nimalo svideo taj svet “šoubiznisa”. Tada je lično prisustvovao brojnim pijankama, konzumiranju droga i opijata, i potpunom ludilu takve turneje.

Da li je ovo budućnost koncerata? Bend “The Flaming Lips” održao nastup u balonima (VIDEO)

Ovako se Ford opisao saradnju sa bendom “The Doors” i Džimom Morisonom.

“Imao sam priliku da snimam koncertni film benda “The Doors”.  Desetak dana sam proveo sa njima na turneji, bilo je to potpuno ludilo. Kada se sve završilo bio sam spreman da odem u manastir, bilo je to previše za mene. Jednostavno nisam mogao da pratim tu ekipu”, rekao je Ford.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar