Počeli u toaletu škole, završili u krevetu NJENOG SINA: Profesorka uhapšena zbog zlostavljanja đaka

Nije birala gde će i kad da ga napastvuje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Highlands County Sheriff's Department

Tridesetogodišnja Arijel Meden Rid iz Sebringa na Floridi uhapšena je zbog navodnog seksualnog napastvovanja i zlostavljanja 15 godina mlađeg đaka srednje škole u kojoj je predavala.

Arijel, profesorka kritičkog razmišljanja u srednjoj školi Sebring, primetila je đaka još prvog dana nastave tokom prošle jeseni, kad je preuzela odeljenje u kojem je on.

“OVAKO se kod nas VOLI profesorka”: Dovela učenika na razmeni u kuću i vezala ga – muž sve posmatrao

Đak joj se toliko dopao da je koristila svaku priliku da bude kraj njega i stavlja mu do znanja da joj se dopada. Kako on nije imao nikakva prethodna seksualna iskustva, molila ga je da mu bude prva.

Nakon što ga je jednog popodneva u novembru u školskom toaletu dodirivala po međunožju i dovela ga do vrhunca, rekla mu je da odu kod nje kući jer je sama.

“Rekla mi je da su joj oba sina sa ocem na treningu i da je kuća prazna dva sata”, rekao je neimenovani đak policiji posle prijavljivanja slučaja.

Arijel ga je dovela u sobu starijeg sina i tu su prvi put na njegovom krevetu imali seksualni odnos. Momku se ovo nije dopalo jer je poznavao oba sina profesorke i želeo je da to prekine.

“Nije mi dozvoljavala da prekinemo ‘vezu’ ako se to tako može reći. Slala mi je slike na kojima je gola, govorila mi je da će joj sud uzeti oba sina i dati ih na starateljstvo mužu ako se ovo otkrije”, rekao je momak policiji.

U ovoj srednjoj školi profesorka Arijel Rid počela je da napastvuje učenika, Foto: yoursun.com printscreen

Pod prisilom da će svi nagrabusiti, Arijel je đaka naterala na još nekoliko seksualnih odnosa u njenom automobilu, a onda je posle Božića on presekao i sve rekao roditeljima. Savetovali su ga da Arijel drži na distanci i da sve kaže u školi u januaru kad se vrate u školske klupe.

Direktor škole Sebring Endrju Letbridž bio je zapanjen pričom i alarmirao je školski odbor a onda i policiju.

“Prethodno je valjda proveravao moju priču da ne bi optuživao profesorku bez potrebe”, dodao je momak policiji.

Kada su pronađeni neki dokazi, uključujući snimke iz ulaza u toalet škole (kada Arijel sa učenikom ulazi unutra) i slike koje mu je slala, ona je uhapšena.

Lezi preko mene ili NEĆEŠ proći GODINU! Profesorka uhapšena zbog ucene, terala đaka na vođenje ljubavi



Izvor: Objektiv.rs, Inside Edition

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar