“OVAKO se kod nas VOLI profesorka”: Dovela učenika na razmeni u kuću i vezala ga – muž sve posmatrao

Zlostavljanje nije prošlo bez reakcije đaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Lafayette Parish Sheriff’s Office/MetroUK

Profesorka engleskog jezika Kimberli Velmen-Rič (34) uhapšena je zbog zlostavljanja i silovanja petnaestogodišnjeg učenika u svojoj kući.

Sa Kimberli, profesorkom u Lafajet Periš školi iz Lafajeta, uhapšen je i suprug Džefri Rič (36) koji je bio na licu mesta u kući i nije preduzeo ništa da se zlostavljanje učenika okonča, prenosi metro.uk.

Kimberli je bila zadužena za rad sa troje učenika iz inostranstva koji su na tromesečnoj razmeni u školi. Ona je jednog od učenika posle dva meseca dovela kući gde ga je napila i davala mu je i marihuanu.

Dok je suprug sedeo u dnevnoj sobi, ona je pred učenikom izvela striptiz, a onda ga je vezala za krevet i dva sata se iživljavala s njim uključujući i obavljanje seksualnog odnosa.

Suprug Džefri Rič posmatrao je akciju sa strane u sobi, Foto: Lafayette Parish Sheriff’s Office/MetroUK

Učenik čiji je identitet zaštićen od javnosti, ujutro je prijavio profesorku školskom odboru kao i policiji, te je Kimberli sa suprugom uhapšena.

“Prvo me je napila, a onda mi je rekla da hoće da mi pokaže kako se u Luizijani vole profesorke i šta jedino đaci treba da rade s njima. Dok je sedela na meni, suprug je uživao gledajući sa strane”, rekao je učenik u policiji, javlja KFLY-TV.

Kimberli je u međuvremenu do suđenja platila svoju kauciju od 72.500 dolara, dok je suprug Džefri morao da izdvoji 10.000 dolara. Ona je i suspendovana s posla.

Lezi preko mene ili NEĆEŠ proći GODINU! Profesorka uhapšena zbog ucene, terala đaka na vođenje ljubavi

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar