Lezi preko mene ili NEĆEŠ proći GODINU! Profesorka uhapšena zbog ucene, terala đaka na vođenje ljubavi

Učenik je posle odnosa doživeo traumu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: scmp.com printscreen

Amerikanka Dženifer Olajire-Aro (27), profesorka matematike u srednjoj školi u Južnoj Karolini uhapšena je zbog pretnji, psihofizičkog zlostavljanja i teranja đaka (17) na zabranjeni odnos.

Dženifer je primetila da njen učenik muku muči s matematikom, ali i da je jako zgodan i popularan među devojkama u školi, prenosi scmp.com.

“Kad se skinuo, ZANEMELA sam”: Profesorka Alisa 30 puta SPAVALA sa dečakom (14), jedva su ih razdvojili

Do nje su u zbornici stizale svakakve priče o, za njegove godine, veoma dobrom iskustvu u seksu, pa je očito rešila da se sama uveri u to. Kako je đak konstantno dobijao najniže ocene iz matematike, pretilo mu je padanje godine.

Dženifer se ponudila da mu pomogne a da zauzvrat on s njom vodi ljubav nekoliko puta posle dopunske nastave u školi. Posle višednevnog nećkanja, momak kome je zaštićen identitet od javnosti, pristao je na seks u učionici.

“Rekla mi je da legnem preko nje i to rečima ‘uđi sad u mene i nema šta da brineš, prolaziš godinu. Ako to ne uradiš, padaš sigurno’. Bio sam u šoku, ali sam uspeo da se priberem i, što se kaže ‘odradim posao’. Bila je veoma zadovoljna, ali ja nisam posle toga mogao da dođem k sebi. Morao sam već narednog dana da sve ispričam roditeljima i prijavili smo je”, rekao je učenik u policiji.

Olakšavajuća okolnost u istrazi bilo je to što je kolega profesorke matematike video da oni ulaze u učionicu i zaključavaju se. Zato je prihvatio da svojim svedočenjem odbrani profesiju i status učenika.

Dženifer Olajire-Aro je osuđena u avgustu na 2 godine zatvora.

Pohotna profesorka vodila ljubav sa učenikom, nije mogla da se zaustavi! Aferu je otkrila majka dečaka

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (45)

Ostavite komentar