Bil Gejts na razgovoru za POSAO: Milijarder pregovara o PLATI, pogledajte kako se snašao (VIDEO)

NBA zvezda Stef Kari zaslužan je za to što je javnosti širom sveta postala dostupna simulacija Gejtsovog intervjua za posao

Foto: JEFF PACHOUD / AFP / Profimedia

Filantrop, milijarder i jedan od najmoćnijih i najuticajnijih ličnosti današnjice, Bil Gejts, ne samo da nema potrebe da ide na razgovore za posao, nego verovatno to neće morati da čini nekoliko njegovih pokolenja. Ako ste se ipak pitali kako bi se u ovim stresnim situacijama ponašao i neko ko drži “konce sveta” u svojim rukama, evo odgovora.

Naime, NBA zvezda Stef Kari zaslužan je za to što je javnosti širom sveta postala dostupna simulacija Gejtsovog intervjua za posao, u kome milijarder navodi svoje veštine, mane, ali pregovara i o budućoj plati.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ne znam kada je bio poslednji put kada ste bili na intervjuu za posao – rekao je Kari Gejtsu, ističući da ‘mnogo dece, uključujući i one koji su nedavno završili fakultete, pokušavaju da uđu na tržište rada dodatno nesigurni zbog recesije uzrokovane pandemijom koronavirusa”, rekao je on.

Plata do 2.000 evra, a niko neće da radi: Ovo je NAJTRAŽENIJE zanimanje u Srbiji 

Kari je postavio ovaj intervju na Jutjub kao prvi deo svoje nove serije koju je nazvao “State of Inspiration”.

Ukoliko ste u potrazi za inspiracijom i motivišućim porukama pre najvažnijeg trenutka u životima mnogih ljudi, pogledajte snimak celokupnog intervjua:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar