Filip ubio trojicu dilera zbog brata: Traže SRAMNU KAZNU, a on sebe predlaže za Nobelovu nagradu za mir

Filip je ubio trojicu dilera koji su njegovom bratu prodavali drogu i davali novac na kamatu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen / Facebook

U zgradi splitskog Županijskog suda u 13 sati počeće izricanje presude Filipu Zavadlavu za krvavi pohod u Splitu, koji je ubio trojicu dilera koji su njegovom bratu prodavali drogu i davali novac na kamatu.

Optužnica Zavadlava (26) tereti da je 11. januara 2020. sa 37 metaka iz automatske puške ubio Marina Bobana (24), Juricu Torlaka (38) i Marina Ožića Paića (25) koji su se u vreme ubistva nalazili na dva motora.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Državno tužilaštvo tražilo je da ga se zbog trostrukog ubistva osudi na 50 godina zatvora. Advokat Branko Šerić ranije je rekao kako ne zna da je toliko visoka kazna ikada do sad izrečena neuračunljivoj osobi.

Upravo bi karta neuračunljivosti mogla omogućiti ovom Splićaninu da izađe iz zatvora pre penzionerskih dana.

Šerić je već najavio da će se žaliti na presudu.

“Ne mogu da kažem šta očekujem. Pred sud sam postavio neke dileme o kojima direktno zavisi visina kazne. E sada, hoće li ih oni prihvatiti, ostaje da se vidi”, nesiguran je poznati advokat.

Zavadlav, optužen za teško trostruko ubojstvo, u petak je iznosio svoju obranu u kojoj je uglavnom negirao zločine. Rekao je da sebe ne vidi na mestu događaja, da nije kriv, a sudu je predložio da ga nominuju za Nobelovu nagradu za mir.

“Ja sam u to vreme bio na moru, a uhapšen sam na temelju nečije insinuacije. Ja to nisam učinio. Zašto bih to napravio? Još me niko nije uverio da sam ja osoba koja je pucala. Žao mi je što živimo u društvu u kojem se događaju ovakve stvari. Iz ovoga se treba izvući pouka”, rekao je optuženi Zavadlav.

Srđan (19) izboden u grudi! SNIMAK masovne tuče tinejdžera u dvorištu osnovne škole (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (1)

Ostavite komentar