ISKRENA

Tamara Milutinović o KORONA nastupu Slobe Radanovića: Ne mogu da ga podržim, ni da OPRAVDAM

Sa druge strane, pevačica je imala reči hvale za Teodoru Džehverović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, ATA Images

Folk pevač Sloba Radanović nedavno je nastupio u jednoj beogradskoj kafani pred više od 400 ljudi, a ovaj njegov potez mnogi su osudili, jer je na taj način prekršio brojne epidemiološke mere.

Podršku nije dobio ni od koleginice Tamare Milutinović.

PRIVEDEN Sloba Radanović zbog KORONA žurke! Oglasio se njegov menadžer: On nije ništa kriv!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ne mogu Slobu ni da podržim ni da opravdam. Verovatno ne bih to uradila jer ne bih smela da pevam pred 700 ljudi, pogotovo ne u centru grada. Poslednji put sam nastupala u oktobru prošle godine, nisam pristalica žurki koje se prave inkognito po vikendicama, ali čekam vreme da sve krene normalno, pa se nadam da ću raditi”, rekla je Tamara za “Alo!”, pa dodala:

“Pevači ne rade već devet meseci, a treba da izbacujemo nove pesme i spotove. Kako ćemo sve to postići, ako ne radimo”, kaže pevačica.

Tamara Milutinović i Saša Nikolić, Foto: Printscreen/Youtube

Tamara je iskomentarisala i naovde da se kompozitor Saško Nikolić razveo zbog nje.

“Moralo je do toga da dođe nekad. Ne mogu ja ostati jedina koju nisu nagazili. To je sve deo šou-biznisa, te sam ja bila spremna na to. Kada sam malo dublje ušla u ovaj posao, bilo mi je žao jer sam shvatila da ne mogu čista i bez ijedne loše reči da vodim svoju karijeru. Patila sam zbog tih napisa, pa moram da naglasim da polovina tih priča nije istinita”, rekla je Tamara.

Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

Ona je istakla da poštuje rad svoje koleginice Teodore Džehverović i da bi, uprkos nesuglasicama koje su imale tokom boravka u grupi „Đavolice“, volela da se pomire.

“Mnogo je godina prošlo i bilo je svega i svačega, ali ja nisam zlopamtilo. Volela bih da sa Teodorom nekada sednem i popričam o svemu jer smo obe bile veoma mlade i glupe . Nismo se slagale tada, ali to je sve prošlo. Teodora ima karijeru na zavidnom nivou. Kada je reč o „Đavolicama“, volela bih da ponovo zajedno nastupimo, bar jedanput “, kaže pevačica.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar