Bila je prva STARLETA Jugoslavije, zavela je Gorana Bregovića, a PRELEPA je i danas (FOTO)

Slikala se golišava za naslovne strane, muškarci su ludeli za njom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Prinscreen/Youtube

Dijana Bećirević proslavila se osamdesetih godina prošlog veka tako što se slikala obnažena za magazine “Start” i “Plejboj”, te zbog toga mnogi za nju kažu da je “prva starleta stare Jugoslavije”.

Dijana je rođena selu Lukavac kod Tuzle, a završila je čak tri fakulteta. Počela je karijeru modela sa samo 14 godina, a izgradila je i uspešnu karijeru internacionalnog novinara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ova lepotica bila je san mnogih muškaraca, uspela je da smuva i pojedine slavne muškarce.

Pričalo se da je ona kriva za raspad “Bijelog dugmeta”, da je srušila vladu Silvija Berluskonija, da joj se nabacivao Arnold Švarceneger, da je Ala Paćina oterala u ludnicu, kao i da je Mik Džeger njoj verovao više nego bilo kojoj drugoj…

Foto/Vianney Le Caer/Invision/AP

Dijana je jednom prilikom pričala o aferama sa poznatim srcelomcima.

“Svi su padali pred ‘Majklom Korleoneom’, ali ne i ja. Nije bio moj tip. Al Paćina sam upoznala kada je sa Frensisom Fordom Kopolom snimao ‘Kuma’. Izlazili smo, ali je on bio večno napet i uvek u paranoji od paparaca. Redovno u strahu da će ga uhvatiti”, izjavila je ova lepotica svojevremeno.

Cela Juga je želela, ona se udala za RIBARA! Prošla je kroz PAKAO, a i danas izgleda brutalno (FOTO)

“Moj zadatak je da muškarca napravim muškarcem, a njegov da mene napravi ženom. To nisam osećala kod Paćina, već samo njegov ključali ego. Počeo je da mi daje naredbe kada smo bili u noćnim provodima. Kao, ‘Idemo odmah kući’. Odgovorim mu: ‘Idi ti slobodno'”, ispričala je Dijana, pa dodala:

Foto: Antonio Ahel

“Dogovarali smo naše druženje i na Siciliji. Rekla sam mu: ‘Staviću ti košuljicu’. Mislila sam na ludačku košulju. I neverovatno, samo dva dana posle ovog mog zezanja Al Paćino je završio na psihijatrijskoj klinici. I to od posledica konstantnog stresa. Al je divan tip, ali iako ga mnogi vide kao ‘Kuma’ ili ‘Skarfejsa’, ja sam ga doživela kao neopuštenu osobu. Možda čak i sa nataloženim kompleksima”, otkrila je jedna od najlepših Jugoslovenki.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Diana Niven (@diananiven)

Dijana je otvorila dušu i kada je reč o druženju sa članovima “Bijelog dugmeta”.

“Živela sam u Milanu i družila se sa Vladom Pravdićem, klavijaturistom “Bijelog dugmeta”. Bio je zaljubljen u mene, ali odjednom se pojavio Goran Bregović. A kada Goran nešto hoće, onda i dobije”, priznala je ona.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Diana Niven (@diananiven)

“Pored toga što sam optužena za pad italijanske vlade, “krivili” su me i da sam zamalo rasturila “Bijelo dugme”. I tu je krenuo sukob dvojice članova “Dugmeta”. A da li me je Goran “ukrao” od Vlade? Pa jeste. Gledala sam Bregovića pre nekoliko godina u Los Anđelesu. On je jedini muzičar sa ovih prostora koji nastupa u elitnim američkim dvoranama. Ostale naše zvezde se moraju zadovoljiti prostorima na periferiji”, zaključila je plavokosa zavodnica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Diana Niven (@diananiven)

Dijana Bećirević danas živi u Holivudu pod imenom Diana Niven. Ima 59 godina, a izgledom i dalje oduzima dah.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar