Cela Juga je želela, ona se udala za RIBARA! Prošla je kroz PAKAO, a i danas izgleda brutalno (FOTO)

Ponela je 1982. godine titulu mis Jugoslavije, snimala reklame, bavila se pevanjem, a u ljubavi je bila nesrećna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Ana Saso, manekenka iz Splita, bila je predmet požude jačeg pola u bivšoj Jugoslaviji.

Pored silnih muškaraca kojima je bila okružena, manekenka ipak nije imala sreće u ljubavi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ana je 1982. godine ponela titulu mis Jugoslavije, a na izboru za mis sveta ušla je među 15 najlepših.

Lepa Lukić htela da se obesi u štali zbog nesrećne ljubavi!

Karijeru je nastavila širom sveta, gde je radila kao manekenka. Na našim prostorima bila je upamćena po sek*i reklami za osvežavajuće piće na kojoj skakuće u vodi, a na sebi ima samo mokru uzanu majicu i donji deo kupaćeg koji joj ističe zavidnu figuru.

Foto:Printscreen/Youtube

Manekenka je postala mega popularna i poznata kada je na izboru za Mis Jugoslavije odnela pobedu, međutim, nikako nije uspela da pronađe sreću i mir u ljubavi. Dva puta se udavala i u oba braka je bila nesrećna.

Ana je bila u braku sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem. On je tada vozio prvi “porše” u Splitu, bio u neobaveznoj šemi s Doris Dragović i za trideset godina otvorio je oko desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Poginuo je u saobraćajnoj nesreći pre nekoliko godina.

Foto:Printscreen/Instagram

Bivša misica je bila u braku i sa Igorom Franceskijem, ribarom i pravnikom, u kojem je prošla kroz pakao. On ju je varao i javno pokazivao mlade devojke u samom centru Splita. Ostavila ga je, a dve godine posle razvoda Franceski je uhapšen, jer su se u njegovom stanu devojke iz jedne organizovane grupe prostituisale.

Pisalo se i da je Ana bila u vezi sa lekarom, ali ona nikada nije želala da priča o tome.

Elton Džon ogolio dušu: Odvikavanje od droge, teške odluke i nesrećne ljubavi u autobigrafiji “Ja”

Zanimljivo je i to da se Ana bavila i pevanjem. Snimila je nekoliko pesama, a sa numerom “Oli belo, oli crno” nastupila je na splitskom festivalu 1982. godine.

Ono što možemo da vidimo i što je zadivljujuće, jeste da ona i u šestoj deceniji izgleda podjednako dobro kao u mladosti.

Foto:Printscreen/Instagram
Foto:Printscreen/Facebook

Veoma je zgodna i ima zategnuto telo na kojem mogu mnogo mlađe devojke da joj pozavide.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (5)

  1. zaboravila sam da pomenem i da iz crkve ne izlazi. inace uopste nije prijatna, ako niste bogati i sredjeni, samo vas skenira i okrene glavu od vas, tako da se osecate kao da ste malo date koje je upravo izostavljeno iz igre. ne znam dal bi zelela tu vrstu lepote.

    Odgovori
  2. Darko zao mi je sto te odbila.. Ta zena se ceo zivor brine samo o sebi. Nema dece a ima para i ulaze ih u sebe - vezba, jede neka cuda sto se zovu zdrava hrana, ide bar jednom nedeljno u kozmeticki salon. Masaze i drugi tretmani, a dobri geni i lako je biti lep.

    Odgovori

Ostavite komentar