Karleuša dala svoje mišljenje o filmu “Dara iz Jasenovca”: Zbog ove izjave REAGOVALI i Srbi i Hrvati

Smatra da film nije realno prikazao stradanje našeg naroda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Jelena Karleuša poznata je kao neko ko rado komentariše sve aktuelnosti. Kako kaže, fanovi su od nje zahtevali da prokomentariše i film koji je sinoć potresao domaću javnost – “Dara iz Jasenovca”.

Ona je tako danas na svom Instagram profilu sa javnošću podelila svoje utiske.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen/ Instagram/ Karleusastar

Jelenin status podržali su njeni fanovi, kako iz Srbije, tako iz Hrvatske.

Da podsetimo, ona je imala i svoju repliku na objavu Veljka Ražnatovića vezano za preminulog Đorđa Balaševića, o čemu možete čitati u sledećem tekstu.

Veljko Ražnatović ISPROZIVAO Balaševića, JK oštro reagovala: Ne dozvoljavam da se ovako SKRNAVI (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Nju neko zvao da da svoje mišljenje o filmu” Dara iz Jasenovca”!!!???Ovo je stvarno vic godine,jer dotična mnogo čita na tu temu i nije zadovoljna koliko je film prikazao.Ovakav film je prikazao najgore stvari što su ustaše,Hrvati,činili deci,majkama,očevima na najsvirepiji način.Da bi se prikazali svi zločini i sve scenemorali bi biti u kinu koliko je i zločin trajao.Opet Srbija hoće da pravi dobrokomšijske odnose,što je promašaj,jer sa prema njima treba sasvim drugačije odnositi,onako kako se oni odnose prema nama. Čovek najružnije govori o Srbima i to usred Zagreba,a državljanin je druge države,a sad je ta država u žalosti pa čak u nekom gradu i dan žalosti,baš čudno kakav smo mi narod i kakve pameti,tj.kratke pameti. Kod nas predsednik hvali i previše jednu firmu,a ona svoje klijente preko VAS Standarda(servisa)izvara,ojadi,prevari,nagrdi/a to je kriminal,pljačka/,puno je pritužbi,komentara od strane prevareni.To je Srbija

    Odgovori

Ostavite komentar