Jezdić nakon koronavirusa pohrlio u nove radne pobede: Zateknut na snimanju novog FILMA (FOTO+VIDEO)

Naš poznati glumac borio se sa težim oblikom virusa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Lara Golubović

Iako je nedavno izašao iz bolničkog kreveta, glumac Nenad Jezdić je posle pobede nad koronom jedva dočekao da ponovo stane pred objektive kamere i vrati se na posao.

Ekipa Objektiva zatekla ga je u centru Beograda, gde poznati glumac snima kadrove za potrebe novog dokumentarnog filma urednice i novinarke RTS Slađane Zarić, kojoj je pošlo za rukom da tri epske bitke srpske vojske iz skorije istorije pretoči u dokumentarno-igrane filmove: „Ratne priče sa Košara”, „Ratne priče sa Paštrika” i najnoviji „Koridor 92”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Novo dokumentarno ostvarenje poznatog glumca vratiće publiku u 1941. godinu, tačnije 27. mart, kad je zaverenička grupa prozapadno orijentisanih oficira Jugoslovenske vojske izvela vojni puč. Istog dana su na beogradske ulice izašle hiljade demonstranata noseći i uzvikujući parole „Bolje rat nego pakt”, „Bolje grob nego rob”, nakon čega su zaverenici predali vlast maloletnom kralju Petru II Karađorđeviću.

Podsetimo, kraj 2020. godine za Nenada Jezdića bio je veoma stresan, jer je teško oboleo od kovida-19. Stanje mu se za nekoliko dana pogoršalo i morao je da bude hospitalizovan. Iako su se njegovi bližnji zabrinuli kad su čuli da ima obostranu upalu pluća, Jezdić je iz te bitke izašao kao pobednik.

Ekipa Objektiva

OVE I DRUGE ZANIMLJIVE PRIČE PRONAĐITE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 20. FEBRUAR

Foto: Objektiv.rs

Nenad Jezdić pričao o deci i poslu, pa otkrio zbog čega je ZAPLAKAO: Suze PERU obraz!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar