Anja danju radi u marketu, a noću je “ZMIJA”: Kući se vraća i sa MODRICAMA po telu, a evo šta kaže deci

Nije joj prijatno zbog svega, ali nastavlja da radi po starom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: sdpnoticias.com printscreen

Anja Njunjez Moreno ima samo 26 godina, a već je razvedena i ima dvoje dece i isto toliko poslova koje obavlja.

Stanovnica Meksiko Sitija danju radi u očevom marketu, dok je noću nešto sasvim drugo. Anja, kao odličan poznavalac borilačkih veština radi u obezbeđenju nekih klubova, zbog čega često upada u sukobe sa nezgodnim, pripitima gostima ili sitnim uličnim bandama koje bi da gospodare po tim reonima milionskog grada.

Ana godinu dana PROGANJALA tri devojke zbog kobne greške iz prošlosti: Otkrivanje tajne ju je DOTUKLO

Anja priznaje da je do sada imala malo razumevanja od porodice i bivšeg muža za ono što radi, ali kaže da obožava oba svoja posla i nema nameru da odustane.

“Kada sam upisala fakultet videla sam da će to da mi se otegne. Upoznala sam bivšeg muža Pabla i već sa 20 godina dobila sam ćerku. Tata me je zaposlio u svom marketu, da bih mogla da zarađujem a budem blizu detetu. Nakon što sam pre dve godine dobila još jednu devojčicu, muž me je napustio. Nije mogao da trpi moj noćni posao. Užasavao se što umem da primenjujem silu na ljudima koji ne valjaju, što me zovu ‘Anja zmija’ jer sam vrlo nezgodna kad onaj prekoputa mene pređe granicu. I da, što sam jača od njega (smeh). Znala sam da će jednom pobeći i to je i uradio”, kaže Anja Moreno za popularni meksički portal SDPnoticias.

Ova simpatična žena dodaje i da je zamorno raditi dva posla, ali da se isplati.

“Klubovi su zamrli tokom epidemije, pa sam slabo radila uveče. Ali umela sam i ove godine da se vratim sa masnicama na licu ili po telu. Starija ćerka me je nekoliko puta pitala da li me je neko tukao, ali ja joj kažem da sam se povredila na treningu. Mala je još, ali planiram da uskoro njoj i sestrici ispričam sve. Čovek mora da se snalazi u životu i radi ono što ume. Koliko mi prija rad sa ocem, toliko mi je ovo neka vrsta strasti, da na neki način održavam red i dopuštam pravim ljudima da uveče uživaju”, kaže Anja.

Očuh 3 godine vodio ćerku na plivanje, a onda mu je u TELEFONU otkrila šta je ZAISTA radio na treninzima



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar