Nova serija Mirjane Bobić Mojsilović: Evo kada na male ekrane stiže “Azbuka našeg života”

Završeno je snimanje nove serije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/jelenabajicjocic

U neobičnom retro ambijentu zgrade BIGZ-a u Beogradu, danas je završeno snimanje nove igrane televizijske serije “Azbuka našeg života” zasnovane na romanima književnice Mirjane Bobić Mojsilović i u režiji Jelene Bajić Jočić. Sada znamo kada možemo da je očekujemo na malim ekranima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mirjana Bobić Mojsilović je domaću publiku oduševila kada je napisala seriju “Tajna vinove loze”, koja je sada jedna od najpopularnijih domaćih serija. Projekat je realizovala producentska kuća “Contrast Studios” Radoša Bajića. Serija će imati 10 epizoda u trajanju od sat vremena.

Objavljena je lista nominovanih: Ovo su najbolje serije iz protekle godine

Uprkos velikih poteškoća zbog pandemije kovida 19, nakon 60 snimajućih dana na atraktivnim beogradskim lokacijama, u nadahnutoj i pozitivnoj atmosferi, ekipa serije na čelu sa rediteljkom danas je stavila tačku na ovaj deo posla i ulazi u fazu postprodukcije, odnosno montaže.

“Ovo je neka vrsta savremene bajke, priča o naizgled srećnim ljudima koji imaju novac, moć, uspeh, kratkotrajna zadovoljstva. Ipak, u vrtlogu savremenog načina života, oni gube ono najdragocenije, gube jedni druge”, rekla je Jocićeva.

Kjubrik živi: Snima se film koji čuveni režiser nije uspeo da završi pre smrti

Premijera serije će biti ove jeseni na Prvom programu RTS-a.



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar