Kjubrik živi: Snima se film koji čuveni režiser nije uspeo da završi pre smrti

Snimanje počinje na jesen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Movieclips

Veliki Stenli Kjubrik se tokom života ustalio kao jedan od najboljih režisera 20. veka. Sada ćemo moći da pogledamo film koji je on oduvek želeo da snimi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, kada je režiser preminuo 1999. godine među njegovim stvarima su pronađena tri sinopsisa za buduće filmove koje je nameravao da realizuje. Svaki je bio dobro razrađen i Kjubrik je tačno znao šta želi da prikaže. Ova tri sinopsisa se smatraju najvećim blagom njegove zaostavštine.

Film ili knjiga? Evo šta Stiven King misli o Kjubrikovoj adaptaciji romana “Isijavanje”

Ove godine će, 22 godine nakon Kjubrikove smrti, će biti snimjen jedan od tih filmova.  Biće kompletiran noar triler pod nazivom “Lunatic at Large” (Ludak na slobodi). Trebalo bi da predstavlja omaž velikom Kjubriku.

Najavljeno je da snimanje počinje već ove jeseni. Produciraće ga Brus Hendriks i Galen Voker, koji su se dugo borili da dobiju prava za ekranizaciju. Sam sinopsis ih je odmah privukao. Mi, nažalost, još uvek ne znamo o čemu će biti sam film.

“Šansa da se posle više od 20 godina završimo ovaj projekat koji je započeo sam Kjubrik, je zaista pravo ostvarenje svim snova. Nadam se da ćemo napraviti film koji će zadržati njegov jedinstven stil i prikazati njegovu prvobitnu viziju”, izjavio je Voker.

Nova biografija Stenlija Kjubrika: Nije želeo da radi sa glumcem koji je sad jedna od najvećih zvezda



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar