Maradona opljačkan posle smrti: Nestalo Dijegovih 80.000.000 evra – skandal u Argentini!

Sve je obelodanio poznati advokat

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/CEZARO DE LUCA

Argentinski advokat Mario Baudri sumnja da je posle smrti Dijega Maradone opljačkano oko 80 miliona evra njegovog novca, prenose mediji iz te zemlje. Deci i rodbini koja se otimaju oko nasledstva navodno je ostalo da podele nešto više od pet miliona evra.

Maradona se, kako kaže Baudri, nekoliko nedelja pre smrti poverio prijateljima i rekao im da ima oko 85 miliona evra, prenosi Informer.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Advokat Baudri na sudu zastupa Dijegovog najmlađeg sina Dijega Fernanda (7) i u vezi je s njegovom majkom i Maradoninom bivšom ženom Veronikom Ohedom. On kaže da nema tragova gde je i kako novac nestao.

“Govorilo se da Dijego ima oko 85 miliona evra zaostavštine. Na računima se, međutim, pojavilo tek nešto više od pet miliona evra, jedan mali stan, stara kuća i dva automobila. Dijego je zaradio mnogo novca, ali nigde nema izveštaja o troškovima. Još ne znamo da li je on potrošio taj novac ili neko drugi, ili se taj novac negde krije”, kaže Baudri.

Foto: EPA – EFE

On takođe navodi da je Maradona u kući imao sef koji se otvarao pomoću otiska prsta i verovao je da samo on ima pristup dragocenostima unutra.

“Ispostavilo se da je sef mogao da otvori svako ko ga dodirne. Ovih dana otvorićemo i Dijegov sef u banci, ali verovatno će se ispostaviti da Maradona ni tamo nije imao ništa. Dijego je ljudima davao punomoć, a oni su otvarali račune i radili u njegovo ime. U Dubaiju je imao dizajnerske satove koji dolaze s posebnom karticom i serijskim brojem. Imamo 14 kartica, ali nema nijednog sata. Neko ih je uzeo”, dodaje Baudri.

“Ako je Dijego potrošio sav taj novac, a nadamo se da jeste, onda nema problema. Njegovi naslednici će biti mirni, ali važno je samo da se pojave računi, tokovi novca, tragovi gde su pare završile. Trenutno ih nema. Dijegov advokat Matijas Morla pričao je da je Maradona na Kubi i u Venecueli imao hotele, fabriku testenine i druga preduzeća i da će sve to ostati njegovoj deci, ali dosad nismo videli ništa od toga”, podvlači Baudri.

Maradonin duh iznad “Meace”: Ronaldo pokušao “božiju ruku”, pa se propisno obrukao! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar