Miha vređao navijače Bolonje, oni mu brutalno uzvratili: Za sve je kriv snimak iz autobusa! (VIDEO)

Zatražili su od Mihajlovića objašnjenje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Massimo Paolone/LaPresse via AP

Na stadionu “Renato Dal Ara” u Bolonji osvanuo je transparent sa porukom “Mi ultrasi, stari i tetovirani, ali stvarno zaljubljeni u Bolonju. Ti nezahvalni i umišljeni, autobus prosjaka”.

Ovo je bio odgovor najvatrenijih pristalica Bolonje na snimak koji je osvanuo posle utakmice sa Beneventom, a na kojem se moglo čuti da u autobusu trener Bolonje Siniša Mihajlović na ružan način komentariše izgled navijača koji su dočekali ekipu kao vid njihove podrške ekipi pred važan duel u borbi za opstanak u Seriji A.

Odnos navijača i Mihajlovića definitivno je narušen. Komentari tipa “Pogledaj ovog, ima devedeset, a vođa je navijača” ili “Ovaj je tetovirao celo lice”, “Došli ovde kao da ćemo osvojiti Seriju A” – dobro su se čuli na snimku i kao da su zaparali srce onima koji su mu pružali podršku kada mu je bilo najteže u životu. Zato su se ultra grupe “Curva Andrea Costa”, “Associazione Futuro Rossoblu” izrazile su svoje mišljenje na transparentima i saopštenjem u kojem su izrazile veliko razočarenje odnosom njihovog trenera.

Jedan od lidera navijačkih grupa, koji bi da se spusti lopta na zemlju, zatražio je od Mihajlovića objašnjenje:

– U petak smo bili dva sata napolju na hladnoći radeći nešto, po mom mišljenju, predivno. Iz tog razloga smatram da je ispravno da nam trener pruži neka objašnjenja u vezi s tim rečenicama. Grad je Sinišu u ove dve godine uvek hvalio. Ne vidim zašto bi sve ono što je do sada bilo dobro uništile fraze koje se izgovaraju olako. Prvenstvo je dugo i nezamislivo je da se radi u ovoj situaciji. Moramo sve objasniti, jer bi bilo bolje da sezonu završimo na najbolji način. Jedno je sigurno: klubu, treneru i igračima smo potrebni onoliko koliko i oni nama.

OBJEKTIV INTERVJU: Zvezda me nije zvala, ali nema veze! Od početka korone, nisam više postojao u APOEL-u!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Pa kada je neko kao covek egoista i nula kao on ,to je normalan komentar....pokazao je ono sto jeste,prostak i seljacina!

    Odgovori

Ostavite komentar