Neočekivan odabir glumaca: Stižu novi gospodin i gospođa Smit (VIDEO)

Film će sada biti pretvoren u seriju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/BlackTree TV

Film “Gospodin i gospođa Smit” sa Anđelinom Džoli i Bredom Pitom je sada već akcioni klasik. Međutim, sada stiže nova verzija čuvene špijunske priče, autori su iznenadili publiku neobičnim odabirom glumaca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Autori su ovog puta za seriju “Gospodin i gospođa smit” izabrali dvoje čuvenih komičara. Gospodin Smit će biti glumac i muzičar Donald Glover (u muzičkoj industriji koristi pseudonim Čajldiš Gambino). Glover je domaćoj publici najbolje poznat po ulozi Lenda u filmu “Solo: Priča iz sveta Ratova zvezda”, kao i Simbe u “Kralju lavova”. Autor je i glavni glumac kultnih komičnih serija “Community” i “Atlanta”.

“Ratovi zvezda” prvi put u Srbiji: 1977. godine je to za nas bio vestern o visokom majmunu i usisivaču

Gospođa Smit će biti višestruka dobitnica Emija Fibi Voler-Bridž. Fibi je već igrala sa Donaldom u filmu “Solo: Priča iz sveta Ratova zvezda”. Bila je robot L3-37, koji je bio u vrsti romantične veze sa Lendom. Autorka je čuvene komedije “Fleabag” u kojoj je odigrala glavnu ulogu. Takođe, napisala je seriju “Killing Eve”. Jedna je od scenaristkinja na novom filmu o Bondu.

Serija će, kao i film sa Pitom i Džoli prikazati par špijuna čiji je zadatak da ubiju jedno drugo. Oboje glumaca će učestvovati i u pisanju serije.

 

Pred publiku će serija “Gospodin i gospođa Smit” stići 2022. godine

Za sve je zaslužan “Mandalorian”: Džordž Lukas se na kratko vratio “Ratovima zvezda”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar