Ove DVE tetovaže nijedan majstor NEĆE hteti da vam uradi, evo i zašto (FOTO)

Ako ih zamolite za tako nešto, samo će uzdahnuti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/ilovetattoos

Bilo da vas tetovaže interesuju ili ne, bilo da imate 15 po telu ili samo jednu, verovatno će vas interesovati podatak koje dve nijedan majstor ne voli ili neće da radi.

Pritom se ne radi o nekim neverovatno zahtevnim ili opasnim tetovažama. Ne, ove su im prelake za rad, ali ono što one nose sa sobom posle navodi ih na to da ih izbegavaju.

Verovali ili ne, iskusni tatu majstori beže “kao đavo od krsta” od tetovaža sa imenima trenutnih momaka ili devojaka klijenata!

“Tetovaža je nešto što ostaje. Nešto duboko lično i važno za našeg klijenta. Stoga, ukoliko se radi o imenu trenutno drage osobe u njegovom životu, prvo malo popričamo s njim ili njom da vidimo koliko su sigurni u taj odnos, da se ne bi dogodilo da za nedelju ili dve dođu uplakani sa molbom da se ona briše”, kaže Met Dest, jedan od najboljih tatu majstora u Njujorku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Varsovia Tattoo (@varsoviatattoo)

Ono što tatu majstori preziru da rade, odnosno u startu imaju nacrtanu sliku na ulazu sa rečcom “NE!” su – penisi.

“Ume da bude klijenata koji žele da im nacrtamo polni organ na ruci, stomaku ili nozi, pa onda da ga ukrašavamo. To ozbiljan majstor ne radi jer šteti njegovom ugledu. Neozbiljno je”, kaže Met.

Šta je istina, a šta potpuna izmišljotina: U ove mitove o TETOVAŽAMA svi veruju, a potpuno su netačni



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar